Vrouwenbende verkrachten mannen.In Zimbabwe is de politie bezig met een opvallende ontvoerings- en verkrachtingszaak. Het slachtoffer in het verhaal is een 26-jarige man uit het Zimbabwaanse Bulawayo.

De jongeman zegt dat hij door een bende vrouwen werd gedrogeerd, ontvoerd en verkracht. Naar eigen zeggen kreeg hij een lift van een aantal vrouwen. Toen hij in de auto was gestapt kreeg hij een doek, die vermoedelijk in een verdovend middel was gedrenkt, tegen zijn gezicht geduwd. Toen hij terug bij kwam werd hij verplicht een drankje dat naar alcohol smaakte te drinken. Daarna werd hij door verschillende vrouwen om beurten verkracht. Tot slot maakte de vrouwenbende hem zijn gsm en geld nog afhandig en werd hij uit de wagen gegooid.

Sommige kunnen denken dat het verhaal vergezocht is, maar de politie in Zimbabwe hecht er wel geloof aan, want in het land zouden er wel vaker meldingen komen van dergelijke verkrachtingen. Recent zouden minstens vier mannen het slachtoffer zijn geweest van een vrouwenbende. De politie denkt dat het om één of ander ritueel gaat.

Er werd tegen onbekende vrouwenbende een klacht ingediend wegens ontvoering en geweldpleging. Maar niet voor verkrachting, want voor de Zimbabwaanse wet kan er enkel sprake zijn van verkrachting wanneer het slachtoffer een vrouw is.


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 07 October, 2010 en 5022 keer gelezen.