Vlaams modeontwerper en vriendje gaan trouwen.Vlaams Modeontwerper Nicky Vankets stapt volgend jaar in het huwelijksbootje met zijn 22-jarige vriend (foto). Het huwelijk zal in ons land doorgaan maar wanneer het feestje zal doorgaan is nog niet bekend.

Vankets, 31, is twee jaar en tien maanden samen met zijn Oost-Vlaamse vriendje Koen Demey, een grafisch ontwerper die sinds enkele jaren in het familiebedrijf Vankets in Beverlo werkt. Verder zijn er nog geen details bekend over het komende huwelijk.

Extra info: Nicky was nog erg jong toen hij gefascineerd raakte door mode. Als jonge knaap speelde hij vaak in de fabrieken van zijn ouders waar hij de modemicrobe opliep. Vankets ontwerpt voor mannen en vrouwen, bruidskleding en draagbare kleding. Sinds kort ontwerpt hij ook schoenen en juwelen. Hij ontwierp o.a de trouwjurken van Truus Druyts en Kim Clijsters. Sinds enkele jaren is Kelly Pfaff het gezicht van zijn merk. Zijn winkel is gevestigd in Beringen en sinds 2009 is er in Hasselt op de Havermarkt een 'Nicky Vankets Concept Store' gevestigd.

Eerder kon je bij ons lezen:
Actrice Kelly McGillis en vriendin stappen in huwelijksbootje.
Cabaretière Sara Kroos en vriendin gaan trouwen.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 October, 2010 en 4671 keer gelezen.