Zanger Adam Lambert zwicht voor moslim-regering.De Amerikaanse openlijke homo zanger Adam Lambert zwicht voor homofoben in Maleisië. De zanger gaat daar weldra optreden maar moet van de islamitische regering van het land zijn show aanpassen omdat hij volgens hun homoseks zou promoten.

Lambert liet dit zopas op zijn Twitterpagina weten. "Ook al geloof ik niet dat mijn Glamnation Tour op welke manier dan ook aanstoot geeft, ben ik met een paar kleine aanpassingen akkoord gegaan uit respect voor de Maleisische regering. Ik kijk uit naar een leuke show. Op de vraag of mijn show homoseksualiteit promoot kan ik alleen maar zeggen dat het élke levensstijl promoot waarbij men de vrijheid heeft om liefde en intimiteit te vinden. Homo, hetero, jong of oud. Bovendien vallen homo's niet onder één noemer. Hetero's leven ook niet maar één bepaald soort leven."

Eerder gingen nogal enkele grote sterren in op de wensen van de islamitische regeringspartij van Maleisië. Zangeressen Beyoncé en Christina Aguilera weigerden op de eisen in te gaan en sloegen Maleisië over.

Adam Lambert is een flaboyante zanger, die in Amerika opzien baarde door mannelijke bandleden tijdens optredens vol op de mond te zoenen. Lambert werd bekend dankzij American Idol in 2009 waar hij tweede werd.

Een greep uit ons overige (HoLeBi & Hetero) nieuws:
Paul de Leeuw zwicht voor homohaters.
Straatbende mishandelen en verkrachten homo's.
Zanger Robbie Williams wil een holebikind.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 13 October, 2010 en 4305 keer gelezen.