Gerard Joling doet sinds kort aan vechtsport.Zanger Gerard Joling doet al een tijdje niets meer, de man is dan ook al enige tijd oververmoeid. Maar nu heeft hij naar eigen zeggen de broodnodige ontspanning gevonden.

Joling heeft zijn ontspanning gevonden bij een vechtsportgala in Amsterdam. Daar gaat hij nu regelmatig een potje kickboksen. "Zoals je weet doe ik een paar maanden even niets. Ik werd uitgenodigd door vrienden voor een viptafel. Ik ging er vroeger nog wel eens heen omdat ik kickboksen echt een fantastische sport vind. Ik heb een hartstikke leuke avond, dus ik ben even ontspannen weg naar een kickboksavond."

Sinds kort trekt de inmiddels 50jarige zanger zelf ook af en toe de bokshandschoenen aan. "Ik heb mijn personal trainer meegenomen. Daar doe ik ook bokstrainingen mee. En ik weet nu hoe zwaar dat allemaal is. Als je dit ziet, denk je echt: jeetje mina."

"Er wordt veel over geschreven op het ogenblik dat het allemaal onderwereld is, maar iedereen hier is gescreend", legt Joling uit. "Als het echt zo is dat hier heel veel criminelen zitten, dan zouden ze gearresteerd moeten worden, maar ik kan daar uiteraard niet over oordelen, want ik ben geen recherche."


Bron: nu.nl

Dit bericht is gepost op 22 October, 2010 en 5924 keer gelezen.