Ellen redde mij van anorexia, aldus echtgenote Portia de Rossi.Dat actrice Portia de Rossi geen makkelijke jeugd had kon je eerder bij ons lezen. Vandaag zegt Portia dat haar echtgenote Ellen DeGenres haar heeft gered van haar eetstoornis die anorexia heet.

In haar weldra verschijnende memoires, getiteld: 'Unbearable Lightness' beschrijft Portia hoe ze worstelde met haar eetstoornis en hoe ze zichzelf uithongerde en slechts 150 calorieŽn tot zich nam waarbij ze vier uur per dag ging sporten. Resultaat van het zichzelf uithongeren was een levercirose, verschillende andere organen die niet meer naar behoren werkte en de auto-immuunziekte Lupus.

Portia vertelt verder ook hoe ze Ellen leerde kennen tijdens een concert in 2001. "Ik herinner me hoe opgewonden ik was en hoe overgelukkig ik mij voelde omdat ik in haar gezelschap mocht zijn, een gevoel dat ik nog altijd kan oproepen." Verder vertelt de actrice hoe Ellen haar leerde zich minder aan te trekken van de reactie van anderen. "Ellen zag onder mijn uitgemergelde lichaam meteen mijn innerlijke zelf, ze reikte me de hand en trok me overeind." Met andere woorden Ellen heeft het leven van Portia gered en er voor gezorgd dat ze niet meer aan anorexia lijdt, een ziekte die de actrice deels opliep door haar angst om uit de kast te moeten komen als lesbienne.

Eerder kon je bij ons lezen
Portia de Rossi kiest officieel de achternaam van haar vrouw.
Ellen DeGeneres huilt om Portia de Rossi.
Ellen DeGeneres start platenlabel voor YouTube-hit + 2 filmkes.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 October, 2010 en 6362 keer gelezen.