Tom uit 'Mijn Restaurant' stelt zijn nieuwe vriendje voor.
Tom Paumen, 28, van restaurant Bigarreau uit Sint-Truiden heeft eindelijk geluk in de liefde. Na enkele korte relaties vindt hij nu rust bij de 21-jarige student Lénaic Durie.

In de vorige editie van de vtm-reeks 'Mijn Restaurant' werd Tom samen met Ann Peeters nipt tweede. Begin vorig jaar zette Tom een punt achter zijn relatie met politieagent Wim. 'Tijd voor ander en beter', zei hij toen. Een tijdje genoot hij enorm van het vrijgezellenleven maar drie maand geleden ontmoette hij de 21-jarige Lénaic, student biomedische wetenschappen.

'Jurgen van 'Mijn Restaurant' was me de hele tijd aan het pushen om eens samen met hem in Brussel te gaan feesten. Ik hou niet zo van Brussel omdat mijn Frans niet goed is. Maar dan ben ik toch eens mee geweest naar Le You, een gay-party, en daar ben ik Lénaic tegen het lijf gelopen'.

De eerste kus was meteen die avond? 'Euhm...ik denk het wel. Daarna heb ik de boot wel wat afgehouden, omdat ik niet het gevoel had dat ik als vrijgezel iets miste in mijn leven. Bovendien wilde ik niet opnieuw een tegenslag meemaken, het is al eens mis gelopen'.

Pech in de liefde? 'Je kent dat hé, ineens krijg ik een crush op iemand, dat dan altijd al snel op niets uitdraait. Ofwel blijkt de ander gewoon geen interesse te hebben. Och, ik lop altijd veel te vlug van stapel. En dat wilde ik deze keer vermijden'. Maar dat was dit keer buiten Lénaic gerekend, hij liet Tom niet los na die eerste avond. 'De aanhouder wint hé. En Lénaic heeft volgehouden! Gelukkig was hij hij het net als ik beu om twee weken lang met iemand de nest in te kruipen om daarna alleen verder te moeten. We waren allebei écht op zoek naar een lange relatie. Zo is het serieus geworden tussen ons. Intussen zijn we toch al drie maand samen, en dat is een record voor mij. Ik ben makkelijk te krijgen, maar moeilijk te houden (lacht). Pas op. Ik had de eerste weken wel mijn twijfels'.

Die twijfels hadden de maken met de jonge leeftijd van Tom's vriendje. Bovendien is Lénaic Franstalig, een taal die Tom niet zo machtig is. 'Iedereen moest dan ook hard lachen, toen ik verelde dat ik een Waal had leren kennen. Het is dan ook geen geheim dat mijn Frans echt slecht is. We spreken nu noodgedwongen Engels met elkaar en gelukkig bestaan er woordenboeken'. Het koppel woont nog niet samen, daar is het nog te vroeg voor zeggen ze zelf. Lénaic woont nog this bij zijn ouders in Waals-Brabant en Tom deelt met een goede vriendin een appartement in Sint-Truiden. Het koppel ziet elkaar op maandag en dinsdag, de sluitingsdagen van Tom's restaurant en ook vaak in de weekends.

Tom heeft naar eigen zeggen de ouders van Lénaic nog niet gezien. 'Zijn ouders weten nog niet lang dat hij homo is, en bovendien is het zijn eerste serieuze relatie met een man. Zijn ouders ontmoeten zal nog wel even duren waarvoor ik alle begrip heb'. Op de vraag of Tom jaloers is zegt hij: 'Ja, amai! En dat heeft Lénaic al mogen ondervinden. ik kan daar niets aan doen. Ik bén heel bezitterig. Als hij met een andere man praat, hou ik ze in de gaten. En zint het me niet, ga ik er gewoon bij staan'.

Wat vindt je beste vriendin Ann van Lénaic? 'Ze had altijd wel iets aan te merken als ik een jongen meenam. 'Ik geef u een paar weken, en dan zijt ge er weer op uitgekeken', zei ze. Maar ze heeft al moeten toegeven dat ze het deze keer mis heeft. Lénaic is zelfs al een paar keer komen meedraaien in Bigarreaux. En dat ging super. Echt een handige jongen. Alleen verstond hij de klanten niet altijd (lacht)'. Volgens Tom loop zijn restaurant vrij goed, alleen was het niet zo'n geweldige zomer maar wordt er nu weer volop gas gegeven. Het gaat dus goed. 'Absoluut! Ann en ik dromen al hardop van een tweede en zelfs al derde zaak. Wat en hoe weten we nog niet. Het staat allemaal nog in zijn kinderschoenen. Vroeger had ik een nine-to-five-job en dat leventje was ik echt wel beu. Danzij 'Mijn Restaurant' beleef ik nu de time of my life!

Eerder kon je bij ons lezen:
Luc Appermont voor het eerst openlijk over homo zijn, in Humo.
Walter Capiau en Bart zijn al zestien jaar een koppel.
Yanaika uit 'Mijn Restaurant' open over haar lesbische strijd.
Twee lesbische BV's over hoe het eerst was met een man.
Yves wil niet langer meisjesidool zijn, ik kuste zelfs nooit een meisje.

Een greep uit ons overige (HoLeBi & Hetero) nieuws:
De nieuwe ZiZo (holebi-zine) is weer uit, en win opnieuw prijzen...
Premier Berlusconi: 'Ik ben beter dan homo's'
Krant mag geen foto's meer plaatsen van homo's.
Melissa Etheridge: 'geen spijt van grote mond'
Trend: hetero mannen kussen mannen.
Little Britain acteur wil graag homo-zoons.
Doe je liefste knuffel een reis cadeau..
Vlaamse homo's vluchten van platteland naar stad.
Acteur Sacha Baron Cohen opnieuw aangeklaagd om homo Brüno.
Meer Holebi & hetero nieuws: Klik hier.

Bron: weekblad dag allemaal van 02.11.

Dit bericht is gepost op 07 November, 2010 en 4652 keer gelezen.