Madonna komt op voor holebi-jongeren + filmpje.
Homofobisch gepest is vreselijk, dat zei zangeres Madonna zopas in een video chat tegen Ellen DeGeneres. De pop queen refereerde haar uitspraken met het feit dat er in de VS de laatste tijd veel zelfmoorden waren onder holebi-tieners nadat ze werden gepest.

"Het feit dat tieners worden gepest omdat ze homo of lesbisch zijn is onaanvaardbaar. Het is zoals het lynchen van zwarten of de vervolging van joden door Hitler. Sorry, dat ik refereer naar deze rampen, maar dit is Amerika, het land van vrijheid en thuis van de goeden," aldus de zangeres.

Verder zei Madonna dat ze zich best kan inleven in het gevoel van isolatie dat jongeren hebben ten gevolge van hun seksuele geaardheid of identiteit. "Ik voel me zelf nog altijd anders. Ik kan me inleven in het gevoel van eenzaamheid. Ik was zelf erg eenzaam als kind, maar ook als tiener hoorde ik er niet bij. Ze vonden me altijd een rare."

Naar eigen zeggen werd ze op een keer door een homo ballet leraar meegenomen naar een homo disco. "Hij vertelde mij dat het oké is om anders te zijn, en gek genoeg gaf het me het gevoel ook een deel van de wereld te zijn en dat het oké is om anders te zijn." Verder bedankte de popqueen de holebi gemeenschap voor zijn steun. "De holebi beweging heeft me enorm gesteund. Zonder hen had ik nooit een carričre gehad." Filmke Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Pop Queen Madonna is super boos.
Madonna uitgejouwd na opkomen voor holebi's.holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 10 November, 2010 en 4779 keer gelezen.