Actrice Portia DeGeneres-de Rossi beschuldigd van discriminatie.
Actrice Portia de Rossi, die sinds kort door het leven gaat als Portia DeGeneres, is beschuldigd van discriminatie omdat ze recent weigerde om geïnterviewd te worden door mannelijke journalisten.

Portia, 37, was recent in Australië om haar boek: 'Unbearable Lightness' te promoten, daarin verteld de actrice over haar gevecht tegen anorexia en het feit dat ze lesbisch is. Maar de Australische weigerde daarbij om geïnterviewd te worden door mannen. Ze wees een interview af met David Koch, presentator van een grote Australische ochtendschow, en liet weten dat ze alleen wilde praten met zijn mede presentatrice Melissa Doyle.

Koch kon daar niet mee lachen en zei tegen de locale krant de Sydney Morning Herald: 'Als een man niet geïnterviewd wil worden door een vrouw, zou dat enorme discriminatie genoemd worden. Ze heeft duidelijk problemen met zichzelf en dat vind ik zielig voor haar. Ik bewonder wat zij en Ellen hebben gedaan voor de gay community en voor tolerantie, maar met deze weigering spreekt ze zichzelf tegen. Het verbaast me echt."

Portia weigerde trouwens ook te praten met andere mannelijke journalisten en presentatoren. Volgens een woordvoerder van Channel Seven geldt Portia's weigering om te praten met mannen niet enkel voor Australië maar voor alle mannen op de hele wereld.

Het is niet bekend waarom Portia, die recent de naam van haar vrouw Ellen DeGeneres aan nam, niet met mannen wil praten, zelf wil ze daarover ook geen enkele commentaar kwijt.

Eerder kon je bij ons lezen:
Ellen redde mij van anorexia, aldus echtgenote Portia de Rossi.
Portia de Rossi kiest officieel de achternaam van haar vrouw.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 23 November, 2010 en 5222 keer gelezen.