Nieuw: mannenslips die iets tegen houden.
Een nieuwe mannenslip, die ontwikkeld werd door een Australiër, is een ideale geur vanger en voorkomt dat andere mensen de geur van windjes moeten trotseren.

De slips voor mannen van het merk 4SKINS zijn behandeld met nanotechnologie, om te voorkomen dat de geurtjes door de stof gaan. "Hoewel dit storende geuren tegengaat, helpt het niet bij gênante geluiden", aldus de Australische uitvinder Gilbert Huynh. "Ik kwam op het idee, nadat ik leed onder de uitlaatgassen van familieleden. Moest ik iets kunnen ontwikkelen dat niet alleen goed zit, maar ook nog voordelen voor de omgeving van de persoon heeft, dan zou dat geweldig zijn. Ik ben twee jaar met het onderzoek bezig geweest en liet 50 vrijwilligers de slips testten."

Volgens de makers zit het geheim achter dit nieuwe ondergoed in de technologie 'Neutraliser', die werd ontwikkeld door Nano-Tex. De techniek wordt op elk afzonderlijk vezeltje toegepast, zodat de werking van de stof niet verdwijnt na een tijdje. Daarnaast maakt dit dat je huid nog steeds kan ademen. "Ik heb het zelf gedragen en was aangenaam verrast", aldus Huynh. "Mijn vrienden en familieleden die het voor me testten zeggen ook dat het echt werkt."

Je betaalt 17,71 euro per slip, je kunt deze online bestellen en thuis laten leveren. Het ontwerp is nog best trendy met brede elastische band en hippe prints. Dames die met winderigheid kampen, moeten wel op hun kin kloppen, want momenteel zijn er enkel modellen voor mannen te koop. Voor wie de slips wil kopen/bestellen Klik hier


Bron: hln.be

Dit bericht is gepost op 29 November, 2010 en 5429 keer gelezen.