John Travolta moet nu uit de kast komen, aldus holebi-icoon.
De Amerikaanse actrice en holebi-icoon Carrie Fisher, die vooral bekend is van haar rol als 'prinses Leila' in de oude 'Star Wars-films', zegt acteur John Travolta dringend uit de kast moet komen en zich niet langer mag schamen voor zijn homoseksuele geaardheid.

"Volgens mij weet iedereen dat hij op mannen valt en ligt niemand er wakker van. Ik vind het bovendien zielig dat hij zich er niet comfortabel bij voelt," aldus Fisher. Fisher weet naar eigen zeggen waarover ze spreekt, want toen ze nog gehuwd was bekende haar man na elf maanden huwelijk en een dochter dat hij eigenlijk homo is. Een spijtig gebeuren dat wel meer mensen mee maken.

Travolta klaagde recent nog een website aan die verhalen verspreiden over zijn vermeende homoseksualiteit. Via zijn manager schreeuwde hij in de media geen homo te zijn. "Door er een juridisch gevecht van te maken vestigd hij alleen maar meer aandacht op zichzelf," zegt Fisher over de aanklacht.

Al sinds de jaren 90 gaan er geruchten dat Travolta homo is. De acteur blijft ontkennen homo te zijn. Het feit dat John al jaren lid is van Scientology maakt het er niet beter op, want in die kringen zit ook acteur Tom Cruise, waarover eveneens al jaren de geruchten gaan dat hij homo is.

Travolta is gehuwd en werd recent op 56-jarige leeftijd vader van een flinke zoon, 'Benjamin'. John en zijn vrouw Kelly, die huwden in 1991 hebben ook nog een 10-jarige dochter, en een overleden zoon, 'Jett' stierf vorig jaar en was amper 16.

Eerder kon je bij ons lezen:
John Travolta woedend om homo geruchten.
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 December, 2010 en 4704 keer gelezen.