Rosie O'Donnell komt op voor 'ik ben niet lesbisch' Oprah Winfrey.
In een interview zei de Amerikaanse stand-up comedienne en actrice Rosie O'Donnell dat Oprah Winfrey niet lesbisch is en dat mensen eens moeten begrijpen dat een gewone diepe vriendschap tussen vrouwen ook bestaat.

Volgens O'Donnell zijn de roddels over een vermeende lesbische geaardheid van Oprah Winfrey ontstaan, door mensen die niet begrijpen dat er ook een diepe vriendschap en liefde kan bestaan tussen twee vrouwen, zonder dat daar seks aan te pas komt.

'Mensen begrijpen totaal niet, of hebben niet het geluk dit privé mee te maken, dat een vriendschap tussen twee vrouwen heel diep kan gaan. Ik heb ook zo'n vriendin, al van toen ik drie jaar was, ik ken de intensiteit van deze relationele vriendschap en hoe het aanvoelt om iemand te hebben waarop je altijd kan rekenen. En ik heb dat.'. Over Oprah zei ze nog: 'Ik denk niet dat haar uitspraken er voor zorgen dat ze toch lesbisch is, en ik vindt het heel erg dat mensen denken dat ze liegt', aldus O'Donnell.

Recent barste Oprah Winfrey in tranen uit toen er in een interview met haar werd gepraat over de roddels dat ze een lesbische relatie heeft met haar beste vriendin. Sommige mensen denken nu dat het feit dat Oprah in tranen ontkende dat ze lesbisch is bewijst dat ze het wel is. Maar volgens Rosie O'Donnell, al jaren openlijk lesbisch, weet het zeker: Oprah is niet lesbisch! Volgende maand brengt O'Donnell haar nieuwe talkshow op het Oprah Winfrey Network.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 December, 2010 en 4019 keer gelezen.