Eindelijk goed nieuws ten huize Martina Navratilova en vriendin Julia.


Tenniskampioene Martina Navratilova blijft het nieuws halen. Recent werd ze enkele dagen opgenomen in een Keniaans ziekenhuis en eerder dit jaar herstelde ze van borstkanker. Maar vandaag is er heugelijker nieuws.

Weldra wordt de familie Navratilova - Lemigova groter. Want de tennislegende, inmiddels 54, en haar vriendin de Russische voormalige schoonheidskoningin Julia Lemigova, 37, verwelkomen binnenkort een adoptie kindje. In maart van dit jaar onderging Martina nog een borstkankeroperatie maar ondertussen is ze genezen verklaard, en na haar korte verblijf in een Keniaans ziekenhuis, wegens vocht in de longen is ze samen met Julia klaar voor gezinsuitbreiding.

Lemigova verloor haar eerste en enige zoontje toen die amper vijf maanden oud was. En nu de carriere en haar ziekte tot het verleden behoren kon Martina haar dit kind niet meer weigeren. Ze hebben samen alles in werking gesteld om zo snel mogelijk een baby te adopteren, wanneer de spruit wordt verwacht en waar hij of zij vandaan zal komen is nog niet bekend.

Eerder kon je bij ons lezen:
Tenniskampioene Martina Navratilova opgenomen in Keniaans ziekenhuis.
Martina Navrátilová open over haar ziekte en genezing.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 17 December, 2010 en 6216 keer gelezen.