Homofoben protesteren tegen Ricky Martin.
Een conservatieve Spaanse kerkgenootschap is van plan te gaan protesteren tegen een uitzending van het televisie netwerk Univision, omdat die een interview hebben gepland met zanger Ricky Martin.

In de special: 'Ricky Martin ... Without Secrets', zal de zanger praten over zijn homo zijn, zijn eerste verliefdheid, seks en natuurlijk ook over zijn tweeling zoontjes. Maar dat is niet naar de zin van de conservatieve kerkgenootschap, die het een schande noemen dat het televisienetwerk het interview uitzend op het moment dat veel kinderen naar Tv kijken. Volgens de groep is het onverantwoord dat men onfatsoenlijke obscene pornografie uitzend op de televisie. En zeggen vervolgens ook dat Martin al genoeg homoseksualiteit heeft gepromoot en daarom zullen zowel een klacht indienen als protesteren nabij het televisienetwerk.

Verder staat in alle media ook te lezen dat Martin graag zou willen trouwen met zijn vriendje. Maar omdat de zanger alleen in zijn geboorteland Puerto Rico wil trouwen zal dat nog een tijdje duren vermits het homohuwelijk nog niet legaal is in zijn thuisland. Hoewel Ricky al drie jaar samen is met zijn vriend kwam hij pas vorig jaar uit de kast. In een eerder interview vertelde de zanger dat hij bij zijn coming out werd geholpen door zijn moeder, die positief reageerde maar wel angst had voor de carrière van haar zoon. Maar al bij al is alles goed gekomen en zijn er geen negatieve reacties geweest. Martin wilde vooral uit de kast komen voor zijn zoontjes, die hij verkreeg door een draagmoeder.

Eerder kon je bij ons lezen:
Ricky Martin: "Ik jankte als kleine baby na mijn outing".holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 December, 2010 en 4623 keer gelezen.