Hailey Hasselhoff topless voor homohuwelijk, andere sterren doen mee + filmpje.Na een voorstel om het homohuwelijk te legaliseren in CaliforniŽ ontstond er een tegen beweging die onder de noemer 'Proposition 8' ten strijde trekt om een huwelijk tussen twee mensen van hetzelfde geslacht te bannen. Maar de groep die wťl voorstander is groeit met het moment en trekt vele bekende namen.

De NOH8 (No Hate)-campagne is ontstaan tegen 'Proposition 8'. Typische kenmerken aan het stille protest van NOH8 zijn witte t-shirts, dichtgeplakte monden en het woordje 'NOH8' geschilderd op de wang.

Voor deze editie wist de organisatie bekende namen te strikken, zoals Mel B, Cher, Verne Troyer en Hailey Hasselhoff. De ex-Spice Girl gaf ook een glimp achter de schermen in haar realityshow 'Mel B: it's a scary world'.

Hayley, de dochter van David Hasselhoff, kwam voor de gelegenheid topless uit de hoek. "Volgens mij mist de NOH8-campagne haar effect niet. Iedereen praat erover, zowel binnen als buiten de showbizzindustrie. Ik geloof dat we samen iets kunnen bereiken, ik ben dan ook blij dat ik zo'n krachtige boodschap mag uitdragen. Filmpje: Klik hierBron: demorgen.be

Dit bericht is gepost op 27 December, 2010 en 3753 keer gelezen.