Alexandra Potvin en vriendin stiekem getrouwd.

JOEfm-presentatrice Alexandra Potvin, 44, en haar vriendin Suzy Rombouts, 43, zijn in het geheim getrouwd. Zelfs hun vrienden en familie waren niet uitgenodigd. 'Onder ons twee, zo wilden we het', zegt Alexandra in Dag Allemaal.

Sinds twee jaar zijn Alexandra en Suzy een koppel, en van in het begin was het een relatie met veel passie. Toen ze twee dagen samen waren gingen ze al samen wonen. Wat beide dames verder ook gemeen hebben is het feit dat ze allebei ooit een relatie hadden met zangeres en presentatrice Yasmine, die uit het leven stapte. Suzy was zelfs vijf jaar samen met Hilde Rens (Yasmine's échte naam), maar ook dat bleef een geheim want Yasmine was toen nog niet uit de kast.

Het geheime huwelijk ging door op 31 december in het gemeentehuis van Kasterlee. Pas s'avonds op het oudejaarsfeest vertelde Alexandra en Suzy dat ze waren getrouwd. Dat was natuurlijk een enorme verrassing, en ook al waren sommigen teleurgesteld dat ze er niet bij konden zijn, toch was iedereen erg blij voor het kersverse paar. 'Maar er komt nog een groot feest deze zomer. Dan gaan we iedereen wél uitnodigen,' aldus Potvin.

Meteen na het huwelijk liet het koppel zich verwennen in een Nederlands welnesshotel, en liet nadien weten dat ze nog wel van plan zijn een reisje te maken m aar dat dit niet voor meteen zal zijn, en dat het ook niet meteen een huwelijksreis is. 'Voor ons hoeft het allemaal niet zo traditioneel te zijn.'

Op de vraag van Dag Allemaal of Potvin zich nu anders voelt sinds ze gehuwd is antwoord ze: 'Eigenlijk wel. Trouwen zorgt toch voor een extra verbondenheid en dat voelt heel goed. We hebben er ook zo hard naar uitgekeken hé. De avond voor onze trouw waren we zo nerveus, dat we allebei buikpijn hadden. En het was extra moeilijk omdat we het stil wilden houden (lacht).'

Een greep uit ons overige nieuws:
Kinderen van lesbiennes: geen problemen na ontmoeten donorvader.
Elton John en David kiezen lesbisch koppel als meters voor zoontje.
Hetero en holebi Liefde blokkeert gedeelte van het brein.
Labels - magazine voor dé Belgische homo.
Turkse holebi's mogen niet meer samen komen.
Barbara Barend en vriendin werden zopas trotse ouders.
Homo miljonairs koppel opent eerste draagmoederschapscentrum.
Tsjechisch gezin bestaat geheel uit transseksuelen.
Meer nieuws: Klik hier.Bron: dag allemaal van 11.01.11 en holebi.info

Dit bericht is gepost op 11 January, 2011 en 9762 keer gelezen.