Chaz Bono (zoon Cher) helemaal klaar met transformatie, docu op komst.Chaz Bono, de transgender zoon van zangeres Cher is helemaal klaar mijn zijn transformatie. De 41-jarige, die geboren werd als meisje, heeft nu de volledige metarmorfose achter de rug en vorig jaar veranderde hij legaal zijn naam van Chastity in Chaz.

Afgelopen zondag werd zijn transformatie getoond tijdens het Sunday Film Festival in Utah. Chaz hield de details van zijn transformatie tot nu geheim. Maar in de film spreekt hij openlijk over alle ontwikkelingen zoals de borsten verwijderende operatie en het effect dat dit heeft op zijn vijf jarige relatie met Jennifer Ella.

In de documentaire zei hij onder andere dat de transformatie het beste is wat hem ooit is overkomen. "Het was de eerste keer dat ik mij een volledig mens voelde. Ik haatte mijn lichaam sinds mijn pubertijd. Toen ik nog een jong meisje was ging ik voor ik naar bed ging bidden om s'morgens een jongentje te worden".

In de film komt ook de reactie van mamma Cher, die liet weten in het begin erg bang te zijn geweest inzake de geslachtsverandering van haar toenmalige dochter. Maar nadien concludeerde ze dat ze moest doen wat haar hart verlangde.

Chaz zei dat hij de documentaire maakte om de mening van mensen te veranderen betreffende transseksuelen. "Ik wilde dit om mensen te helpen. En ik hoop dat ik de mensen hun gedachte over transseksualiteit kan veranderen door deze documentaire". De docu zal binnenkort te zien zijn op de website van Oprah Winfrey.

Een greep uit ons overige nieuws:
Kate Moss kust Transgender vrouw + foto.
Clipje met bekende Nederlanders tegen homofobie nu op Tv + filmpje.
Opsporing Verzocht: Nederlandse homo tiener vermist in Frankrijk.
Elton John zamelde 3 miljoen dollar in voor homo's en lesbiennes.
Gezocht Vlaamse holebi's jonger dan 19 jaar...
Nederlandse politie en fotograaf winnen holebi-prijzen.
Holebi's zijn groener dan hetero's
Allergie voor seks bestaat bij mannen.
Homo activist neemt het op voor homofoben.
Eerste HoLeBi musea open zijn deuren in San Francisco.
Meer nieuws: Klik hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 26 January, 2011 en 5606 keer gelezen.