Zanger Gordon en jong vriendje uit elkaar.Zanger Gordon kondigde in juni van vorig jaar nog aan te willen trouwen met zijn vriendje Raoul. En in november van datzelfde jaar lieten de heren weten klaar te zijn voor het vaderschap. Maar daar komt nu niets meer van, want sinds vandaag blijkt dat het koppel niet meer samen is.

Vorige zomer waren er al geruchten dat zanger Gordon, 42, en zijn vriendje de 24-jarige Raoul van der Heijden geen koppel meer zouden zijn. Maar dat werd toen door het stel zelf hardnekking ontkent. "We hebben wel eens een week afstand genomen omdat het wat minder ging. Maar het is nooit echt uit geweest tussen ons."

Maar vandaag is het dan toch door Gordon's management bevestigd. Gordon en Raoul zijn geen koppel meer. De twee hebben een dag voor Valentijnsdag de stekker uit hun relatie getrokken. Eerder zei Gordon nog dat als hij 1 jaar samen was met Raoul dat ze dan zouden gaan trouwen. Het koppel was 1 jaar samen maar is nu definitief uit elkaar. Gordon liet nu weten dat hij nooit meer een jonger vriendje wil, "Dat werkt voor mij niet".


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 February, 2011 en 5089 keer gelezen.