Opmerkelijk optreden van Bart Kaell als acteur in alternatieve videoclip + filmpje.
De leden van de nog wat onbekende Kortrijkse/Gentse band 'Balthazar' hebben niemand minder dan Bart Kaëll gestrikt voor de hoofdrol in de videoclip die bij hun nieuwe singel, 'The Boatman' hoort.

Het clipje werd geregisseerd door kunstenaar Michael Borremans. In de videoclip zien we Bart Kaëll als nooit tevoren, en ook de muziekstijl ligt veraf van de muziek die Kaëll zelf maakt. Het liedje gaat over een geheime liefde en laat met 'Ik loog over al die geliefden, om mijn nachten met jou te maskeren,' weinig aan de verbeelding over.

De groep 'Balthazar' nam ooit deel aan een talentenwedstrijd van Jeugd & Muziek. In 2006 wonnen ze de publieksprijs van Humo's Rock Rally en sinds dien wordt hun succes steeds groter. Begin dit jaar wonnen ze een MIA (Music Industry Award) voor beste album voor hun debuut 'Applause'. De groep begint volgende week aan een Europese tournee.

De laatste keer dat Bart Kaëll in ons nieuws kwam was toen hij in juni van vorig jaar 'plots' uit de kast kwam als homo, een dag later bekende hij dat hij al jaren een relatie heeft met Luc Appermont. Iets wat de meesten al wisten, maar toch waren velen nog verbaasd.Bron: studbru.be en holebi.info

Dit bericht is gepost op 25 February, 2011 en 4180 keer gelezen.