Kenny Goss dumpt na vijftien jaar vriendje George Michael.Na vijftien jaar heeft Kenny Goss zijn vriendje zanger George Michael aan de deur gezet. Goss was na al die tijd de drugverslaving van George meer dan beu. Eerder had hij de zanger al laten kiezen tussen de drugs en hemzelf, maar na een zoveelste veroordeling wegens het gebruik en bezit van drugs is Goss het kotsbeu.

Het zat er al een tijdje aan te komen dat Goss zijn geduld met George zou gaan verliezen. Kenny kan het naar eigen zeggen niet meer opbrengen om Michael nog meer kansen te geven. Hij is altijd trouw gebleven aan de zanger maar ziet het nu niet meer zitten. Ook de grote afstand tussen de twee speelden hen parten. Kenny leidt een belangrijke gallery in de VS en daardoor zag hij George ook veel minder.

Vrienden van het koppel hopen dat Michael zijn ogen nu eindelijk zullen open gaan. Vorig jaar werd de zanger voor de zoveelste keer veroordeeld wegens het bezit en gebruik van drugs, het leverde hem zelfs een gevangenisstraf op, waarover hij gisteren in de media liet weten dat hij daar veel spijt van heeft. Spijt die alvast te laat komt voor zijn relatie met Kenny Goss.

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 07 March, 2011 en 5051 keer gelezen.