Homo's trouwen met lesbiennes in Israel.Rabbijnen van de Zionisten gemeenschap in Israel hebben iets nieuws gevonden om gelovige homo's en lesbiennes niet te schaadden in hun geloof betreffende homoseksualiteit.

De rabbijnen laten homo's en lesbiennes trouwen met elkaar. Zodat het voor de buiten wereld erop lijkt dat het koppel in kwestie heteroseksueel is. Er zijn inmiddels al elf van deze huwelijken gesloten en rabbijn Rabbi Areleh Harel (foto) zegt dat hij nog een lijst van vijftig homo's en lesbiennes heeft die een gelijkaardig huwelijk wensen.

In sommige ultra orthodoxe joodse gemeenschappen zijn homo en lesbische huwelijken wel gewoon en toegestaan. Maar deze materie is iets totaal nieuws en werd in het leven geroepen voor de vele gelovige IsraŽlische Joodse homo's en lesbiennes die van mening zijn dat een homohuwelijk in strijd is met hun geloof. Het huwen met een partner van het andere geslacht, die dan homo of lesbisch is, blijkt een uitkomst voor velen.

Een van de koppels die zo huwden beschrijft zijn relatie als een zakenrelatie. Sommige koppels hebben kinderen, die weliswaar zijn verkregen door kunstmatige inseminatie. De koppels zijn getrouwd, wonen samen, slapen in dezelfde kamer als er kinderen zijn maar slapen niet in hetzelfde bed en hebben geen seks met elkaar.

Etti en Roni zijn zo'n koppel. Vijf jaar geleden trouwden ze met elkaar. Zij is lesbisch, hij is homo. Samen hebben ze twee kinderen, verkregen via kunstmatige inseminatie met donorzaad van Roni. Beiden zeggen erg gelukkig te zijn met deze relatie. De ouders van Etti zijn niet op de hoogte van haar lesbische geaardheid, en ook voor de buitenwereld is Roni heteroseksueel.

Een greep uit ons overige nieuws:
Blanco boek over mannenseks is ware hitbom.
Zangeres van 'Do it Like a Dude' komt uit de kast + videoclip.
Minister Pascal Smet maakt winnaar holebi verhalen wedstrijd bekend.
Homohaters mogen demonstreren op begrafenissen aldus hooggerechtshof.
Eerste Europese profvoetballer komt uit de kast, en hij is net 20.
Vlaams ex-priester roept op tot afschaffing celibaat na zelfmoord homo deken.
Helft jongeren wijst holebi's af, andere helft is positiever.


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 14 March, 2011 en 4237 keer gelezen.