Mister Gay World 2011 en de winnaar is...+ foto's.Afgelopen weekend ging de Mr Gay World verkiezingen weer door en dit jaar was dat in Manilla op de Filippijnen. Er verschenen weer tal van mooie en supermooie mannen op het podium die streden voor de titel van 2011.

De winnaar is net als vorig jaar afkomstig uit Zuid-Afrika en is de 28-jarige Francois Nel (foto links).

De nieuwe Mr Gay World 2011 kreeg als taak de homogemeenschap positief te promoten in de wereld. Zelf wil hij een voorbeeld zijn voor jongeren. 'Ik wil homojongeren die angst hebben voor hun eigen homoseksuele gevoelens inspireren, en ik wil vooral een voorbeeld zijn voor die homo's die in landen wonen waar homo's nog altijd vervolgd worden.


De tweede werd de 26-jarige Michael Kevin Holtz uit de Verenigde Staten, derde werd de 32-jarige Israel Acevedo uit Spanje. En op de vierde plaats eindigde de 26-jarige Leigh Charles uit AustraliŽ, die tevens ook de titel kreeg van Mr Gay Swimwear.


Verder waren er nog vier andere vermeldingen. De 30-jarige Madis Raastas uit Estland won de Mr Gay Congeniality vermelding en tevens de vijfde plaats, de 28-jarige Barry Gouldsbury uit Ierland kreeg de Mr Pinoy Sport Challenge vermelding, de 32-jarige Aaron Cormis uit Nieuw Zeeland won de Mr Gay Photogenic vermelding en de 24-jarige Marc Ernest Biala uit de Filippijnen won de Mr Gay Best Costume en Mr Popularity vermelding. Volgend jaar gaan de verkiezingen door in Zuid Afrika.

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 16 March, 2011 en 6363 keer gelezen.