Acteur David Burtka, vriendje van Neil Patrick Harris, gaat seksadvies geven.Acteur David Burtka, de levenspartner van acteur Neil Patrick Harris, gaat weldra openlijk over zijn seksleven praten in een televisieshow met de titel: 'Foursome'.

Burtka zal het in de show enkel hebben over zijn seksuele escapades voor hij met Neil Patrick was. De show die gelijkaardig is aan het radioprogramma 'Loveline' zal naast Burtka nog drie andere presentatoren hebben.

Naar eigen zeggen heeft Burtka voor Neil Patrick verschillende vriendjes gehad en heeft hij veel te vertellen over zijn seksleven. Het doel van de show is om anderen, voornamelijk homo's, te informeren over seks en relaties. De show wordt in het najaar verwacht.

David Burtka is als acteur vooral bekend uit West Wing en How I met Your Mother. Neil Patrick Harris is vooral bekend als acteur in Doogie Howser, M.D, waarin hij de rol speelde van een piepjonge dokter (Doogie) hij kwam na vele roddels over zijn geaardheid in 2006 uit de kast.


In november van vorig jaar werden David Burka, 35, en Neil Patrick Harris, 37, de trotse ouders van een tweeling, een jongen: Gideon Scott, en een meisje: Harper Grace. De kinderen werden geboren via een draagmoeder.


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 16 March, 2011 en 4783 keer gelezen.