Geer en Goor gaan een film maken.Fans van zangers Gerard Joling en Gordon, die hun idolen eens op het witte doek willen zien worden weldra op hun wenken bediend, want de heren hebben besloten een film te gaan maken. Die gebaseerd is op het format van hun voormalige realityserie 'Joling en Gordon over de vloer'.

Naar eigen zeggen hebben beide zangers er erg veel zin in, en dit ondanks het feit dat ze wel eens een fikse ruzie met elkaar hebben, en dat de opnamen van hun vorige gezamenlijk televisieoptreden niet altijd zonder slag of stoot ging. Ondanks dat denken ze toch de filmopnamen tot een goed einde te kunnen brengen.

Het idee voor een film komt van Gerard, maar Gordon vond het meteen vrijwel 'een briljant idee'. De film zou een soort van lange 'Over de Vloer- aflevering' moeten worden, maar dan met een verhaal. Volgens Joling mag de film geen te strak script krijgen omdat hij en Gordon niet bepaald acteurs zijn.

'Ik denk dat je Gerard en mij niet teveel moet scripten. Wij zouden het leuk vinden om de film in reality-stijl op te nemen, net als Borat eigenlijk', aldus Gordon. 'Geer En Goor The Movie' zal naar verwachting in het voorjaar van 2012 in de bioscopen draaien.

Joling en Gordon zijn ook nog altijd lid van de Toppers. De Toppers is de naam voor de gelegenheidsformatie van de vier zangers René Froger, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Gordon die elk jaar een concert geven in de Amsterdam Arena. Meer info over de Toppers: Klik hier

Eerder kon je bij ons lezen:
Zanger Gordon en jong vriendje uit elkaar.

Een greep uit ons overige nieuws:
Kenny Goss dumpt na vijftien jaar vriendje George Michael.
Minister Pascal Smet maakt winnaar holebi verhalen wedstrijd bekend.
Homo's trouwen met lesbiennes in Israel
R.E.M zanger voor het eerst open over zijn biseksuele geaardheid.
Gehele Britse sportwereld omarmt holebi's, ook in Nederland doen ze mee.
Acteur David Burtka, vriendje van Neil Patrick Harris, gaat seksadvies geven.
Een seksverslaving zit niet tussen de oren.
George Michael: 'ik heb mijn straf verdiend, want ik was de posterboy voor cannabis'.
Antwerps parket gaat Sharia4Belgium vervolgen wegens homohaat.
‘'Ik ben geen homo, ik ben een trans, en niemand weet het'.
Meer nieuws: Klik hier

Bron: televizier.nl

Dit bericht is gepost op 20 March, 2011 en 4203 keer gelezen.