Weggepest Utrechts homokoppel gaat terug pesten.
Utrecht: een Nederlands homo koppel dat werd weggepest gaat terug pesten. Het koppel gaat de gemeente, de politie en de staat aanklagen omdat die niet reageerden op hun aanklachten.

Het homo koppel is weggepest uit de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Maar liefst acht keer deden ze aangifte van straatterreur en homofobe aanvallen. Maar al die acht keer deed de gemeente en politie niets. Tussen 2009 en 2010 werd onder andere hun auto bekrast, vlogen er stenen door de ramen, werden ze meermaals geconfronteerd met scheldpartijen, andere vernielingen en zelfs bedreigingen.

Uiteindelijk waren de mannen het zo beu dat ze besloten te verhuizen. Maar daarvoor moesten ze hun woning verkopen onder de marktwaarde. Daarnaast liepen ze naar eigen zeggen ook serieuze psychische schade op door het gebeuren. Het geld dat de heren kwijt zijn door de verkoop van hun huis en de eerdere gemaakte kosten van de vernielingen eisen ze nu terug.

Daarnaast eisen de mannen ook dat de criminele capuchonmannetjes alsnog worden vervolgd. Inderdaad, alsnog, want in Utrecht is het blijkbaar mogelijk om mensen uit hun huis te treiteren zonder dat je daarvoor wordt gestraft. Het homo koppel zal nu proberen via het gerechtshof af te dwingen dat de daders worden gestraft. Daarnaast zullen ze via een civiele procedure een schadevergoeding eisen van de gemeente, de politie en de staat. Volgens hun advocaat, de heer Yehudi Moszkowicz, heeft het koppel voor minstens 40.000 euro schade geleden.

Een greep uit ons overige nieuws:
Minister Pascal Smet maakt winnaar holebi verhalen wedstrijd bekend.
Geer en Goor gaan een film maken
Goed nieuws voor homo en lesbische ouders, slecht voor alleenstaande moeders.
Acteur David Burtka, vriendje van Neil Patrick Harris, gaat seksadvies geven.
‘'Ik ben geen homo, ik ben een trans, en niemand weet het'.
Een seksverslaving zit niet tussen de oren.
Kenny Goss dumpt na vijftien jaar vriendje George Michael.
Boek over mannenseks is ware hitbom.
George Michael: 'ik heb mijn straf verdiend, want ik was de posterboy voor cannabis'.
Meer nieuws: Klik hier

Lees ook:
Jaaroverzicht Ander (funny, bizar, opmerkelijk) nieuws: Klik hier
Jaaroverzicht Buitenlands nieuws: Klik hier
Jaaroverzicht Binnenlands nieuws: Klik hier
Jaaroverzicht Showbizz nieuws: Klik hier


Bron: geenstijl.nl - tekst holebi.info

Dit bericht is gepost op 21 March, 2011 en 3727 keer gelezen.