"I kissed a girl? bah, weerzinwekkend"...
In 2008 kwam zangeres Katy Perry met het nummer 'I Kissed a girl'. Dat nummer deed toen heel wat stof opwaaien zowel bij hetero's als bij holebi's. En vandaag komt het nummer opnieuw in de belangstelling door mama Perry.

Want mama Mary Perry heeft zopas in de pers laten weten dat ze het liedje haat tot in het diepst van haar vezels. En toen ze haar dochter 'I Kissed a girl' hoorde zingen brak naar eigen zeggen haar hart. 'Die song promoot duidelijk homoseksualiteit. Die boodschap is beschamend en weerzinwekkend.'

Mama Perry heeft ook haar mening over de borsten van haar dochter. In haar boek beschrijft mama Perry hoe ze tijdens een optreden gechoqueerd raakte door de borsten van haar dochter. 'Katy kwam de kleedkamer uit in een minuscule en zeer gewaagde outfit. Geen enkele moeder wil zo met de borsten van haar dochter geconfronteerd worden. In eerste instantie wilde ik haar terugroepen en verplichten om iets anders aan te trekken. Uiteindelijk heb ik dat niet gedaan, maar aan mijn gefronste wenkbrauwen alleen al kon ze zien hoe ik erover dacht.'

Dochter Katy Perry trek zich niets aan van de uitspraken van haar conservatieve moeder en gaat gewoon verder waarmee ze bezig is.

Extra info: Het nummer 'I Kissed a girl' uit 2008 was de doorbraak in Perry's muziek cariere. En haar derde singel 'Firework, waarvan de videoclip uitkwam in oktober 2010, bevat een mooie boodschap voor holebi's, de video wordt gebruikt voor het project "It Gets Better" dat zich inzet voor de rechten van homo's en lesbiennes. (Het project werd in het leven geroepen na de vele zelfmoorden van holebi-tieners in de VS). Op 23 oktober 2010 stapte Katy in het huwelijksbootje met Russell Brand, ze zijn sinds 2009 een koppel.

Info over het Its gets better project: Klik hier

Eerder kon je over het project bij ons lezen:
Cher en Christina Aguilera, en vele anderen steunen holebi-jongeren + filmpjes(19.11.10).
Madonna komt op voor holebi-jongeren + filmpje(10.11.10).


holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 30 March, 2011 en 3530 keer gelezen.