Mannen belanden vaker op spoed door seksspeeltjes + tips.
Seksspeeltjes kunnen gevaarlijk zijn. Volgens 2 onderzoekers van de Universiteit van Alabama zijn het vooral mannen die alledaagse objecten als seksspeeltjes gebruiken en daardoor op de spoeddiensten beroep moeten doen.

Ja! meer mannen dan vrouwen raken gewond door seksspeeltjes door het verkeerd gebruik ervan. 74 procent van de mannen gebruikt een vibrator verkeerd. 13 procent doet foute dingen met een dildo en 2 procent steekt allerlei ringen waar ze niet horen en 11 procent steekt potloden, haarborstels en zelfs schroevendraaiers in hun anus. De meeste beschadigingen komen dan ook voor aan de anus of zelfs nog dieper aan de endeldarm.

Onderzoekers Russell Griffin en Gerald McGwin hielden bij hoeveel mannen en vrouwen op de Eerste Hulp eindigden na een ongelukje met hun speeltjes. Conclusies: tussen 1995 en 2006 hadden 6799 mensen boven de 20 jaar oud medische hulp nodig door verkeerd gebruik van hun speeltjes. De meeste verwondingen werden veroorzaakt door een vibrator.

En omdat wij van holebi.info voorstander zijn van veilige en prettige seks enkel verzamelde tips.

TIPS om leuke anale seks te hebben (ook nuttig voor vrouwen):

Wist je dat: de helft van de vrouwelijke (voornamelijk hetreroseksuele) bevolking ook aan anale seks doet. En dat slechts de helft van de homoseksuele mannen aan anale seks doet, en dat ook heteroseksuele mannen zichzelf graag anaal verwennen. Nu je dit weet en graag aan de slag wil gaan lees dan het volgende:

De vuistregel, voordat je ook maar overweegt om iets in de anus in te brengen, is dat je er zeker van bent dat het speeltje een smalle basis heeft. Op die manier kun je veilig spelen zonder dat je eindigt op de eerste hulp van het ziekenhuis. Ze het hebben het heus wel al eens meegemaakt, maar het is echt niet sexy om binnengereden te worden met een komkommer die uit je achterste steekt.

Als je nog nooit anaal geneukt hebt probeer eerst met een vinger. Wanneer je een dilo gebruikt begin met een kleintje (qua omtrek) en gebruik voldoende glijmiddel waardoor je anus minder stoef wordt en de binnenkant van je darmkanaal niet beschadigd raakt. Ook belangrijk leer je sluitspier ontspannen, dat kan je oefenen met je vingers en voldoende glijmiddel. Als je 'knijpt' met je sluitspier, dan is het moeilijk om je anus te penetreren. Als je deze echter ontspant en de tijd neemt om te wennen aan de vreemde ervaring dat dŠŠr iets binnenkomt, gaat het stukken makkelijker.

Na gebruik moet je seksspeeltje grondig reinigen. Meestal is een beetje lauw water en een katoenen doek voldoende, maar poreuze materialen zoals latex reinig je het beste met een goede toycleaner. Hierdoor kunnen er geen bacterieŽn in de poriŽn nestelen.

Wil je maximaal van je vibrator, dildo of masturbator genieten? Gebruik glijmiddel. Neem bijvoorkeur glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel is veilig in gebruik met condooms en seksspeeltjes. Siliconen glijmiddel voelt zachter dan glijmiddel op waterbasis, maar mag niet met alle seksspeeltjes gebruikt worden. Ben je zeker dat je speeltje niet van siliconen is gemaakt, dan kan je siliconen glijmiddel gebruiken.

Wanneer je je seksspeeltje met iemand deelt dat niet je vast partner is is het belangrijk om een condoom te gebruiken. Condooms voorkomen dat soaís worden doorgegeven. Via het vaginale vocht of het sperma op het seksspeeltje kunnen geslachtsziekten worden doorgegeven.

Het kan zijn dat er tijdens anale seks poep aan het condoom of aan zijn vingers komt. Als je dat vervelend vindt, kun je je darmen legen door voor de seks naar de wc te gaan. Ook kun je jezelf schoon spoelen, door met een douchestraal water in je anus te spuiten en dit meteen weer uit te 'poepen'. Dit wordt ook wel een klysma genoemd. Er bestaan speciale hulpstukken voor die je aan de doucheslang kunt bevestigen. Let op: door te spoelen verwijder je je darmflora die van groot belang is voor een goede voedselvertering. Doe het daarom niet te vaak.

Verschil tussen vibrator en dildo: het voornaamste verschil is dat een dildo geen trilfunctie heeft. Er zijn ook dildo's in de markt met twee uiteinden, die vooral gebruikt worden voor mannelijke en vrouwelijke homoseksuelen voor gelijktijdige bevrediging. Zowel mannen als vrouwen kunnen een vibrator gebruiken om een seksueel genoegen op te wekken, bijvoorbeeld om te masturberen. Het zacht trillende apparaat kan een prettig gevoel geven dat een aanvulling is op handmatig masturberen.

Butplug: Een buttplug is een voorwerp dat anaal gebruikt wordt en de anus afsluit. Een buttplug lijkt een beetje op een dildo, maar doorgaans is de buttplug korter dan een standaarddildo en de buttplug heeft een tapse vorm. Buttplugs worden zowel door homo's en lesbiennes als door hetero's gebruikt. De heersende theorie stelt dat het gebruik van buttplugs plezierig is voor mannen doordat een buttplug de prostaat stimuleert. Voor vrouwen bestaat een soortgelijke theorie, hoewel deze zuiver theoretisch is, namelijk dat een buttplug de dieper liggende delen van de clitoris stimuleert. Er bestaan ook buttplugs die op pomp baar zijn, en buttplugs met een vibratorfunctie. Buttplugs worden in vele kleuren en materiaalsoorten vervaardigd.

holebi info eigen berichtgeving

Dit bericht is gepost op 31 March, 2011 en 25959 keer gelezen.