Paul de Leeuw huilde om kritiek, en gaat eventjes weg.


Presentator Paul de Leeuw is minder stoer dan hij zichzelf vaak voor doet. Toen recent bleek dat zijn Madiwodovrijdagshow slecht scoort was hij er het hart van in en moest hij er zelfs een potje om huilen.

"Ik heb maandenlang geprobeerd me te vermannen, maar ik heb er wel om gejankt", aldus de Leeuw. Eerder deze maand liet Paul weten dat de Madiwodovrijdagshow stopt, de laatste aflevering zal in mei worden uitgezonden.

De show liep van in het begin niet goed en er was dan ook erg veel kritiek. Sommigen meenden zelfs dat Paul zijn beste tijd heeft gehad en dat hij beter een tijdje van het scherm zou verdwijnen. Een overdosis Paul de Leeuw?

Die periode van kritiek was voor Paul een erg emotionele periode. 'Als in alle kranten staat dat je het zo slecht doet, ga je op een gegeven moment zelf ook aan je talenten twijfelen.' Maar Paul zou Paul niet zijn als hij er niet van had geleerd. 'Het heeft me gedwongen na te denken over waar ik mee bezig ben. Ik was al een tijdlang artistiek zoekende en ben misschien te slordig met mijn talent omgegaan, te gemakzuchtig geweest. Te snel gedacht: 'Dit is leuk genoeg'.

Na de laatste aflevering van de Madiwodovrijdagshow gaat Paul 'even niets doen' en houdt hij tot na de zomer een sabbattijd. Recent had Paul nog een pilot gemaakt voor een satirische nieuwsprogramma, maar voorlopig lijkt het er op dat daar niets van komt. Verder is het niet duidelijk of er nog nieuwe producties komen van zijn succesvolle productiebedrijf EVA. In de winter gaat de Leeuw wel nog de Sinterklaasshow doen, zo moeten de trouwe fans hem toch niet al te lang missen.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 04 April, 2011 en 3231 keer gelezen.