Boyband Blue volledig uit de kleren voor homoblad en Songfestival.De heren van de boysband Blue zijn zopas hun promocampagne gestart voor hun deelname aan het Eurovisie Songfestival 2011. De eerste halve finale is op dinsdag 10 mei, de tweede halve finale gaat door op donderdag 12 mei in het Duitse DŁsseldorf.

De heren van Blue lijken al de eerste punten binnen te hebben door uit de kleren te gaan voor homoblad Attitude. Simon Webbe, Duncan James and Antony Costa hebben goed begrepen wie de doelgroep is van het Eurovisie Songfestival, homoseksueel Europa zal na het zien van de kiekjes reikhalzend uitkijken naar hun performence.

Duncan, die openlijk biseksueel is zei: 'Wij gaan uit de kleren voor Attitude, maar dan ook ťcht uit de kleren. Geen flauwe blokjes of handen voor het mannelijk geslacht, ik ben blij met de grootte van mijn mannelijkheid.'

Blue komt op het Eurovisie Songfestival namens Engeland. Engeland hoopt hiermee eindelijk weer eens te kunnen winnen, aangezien het kwartet in heel Europa bekend is. Vooral in de jaren negentig waren ze erg geliefd. Dit was de periode van de boy- en girlbands. In 2004 is de groep uit elkaar gegaan, maar nu zijn ze weer bij elkaar. Het nummer waarmee ze zullen optreden tijdens het Eurovisie Songfestival heet ĎI caní.

Extra info: In de eerste halve finale strijden de volgende landen: AlbaniŽ, ArmeniŽ, Finland, GeorgiŽ, Noorwegen, Polen, Rusland, ServiŽ, Zwitserland, Turkije, Azerbeidzjan, KroatiŽ, Griekenland, Hongarije, IJsland, Litouwen, Malta, Portugal en San Marino. In de tweede halve finale zijn aan de beurt: Nederland, Oostenrijk, BelgiŽ, BosniŽ & Herzegovina, Cyprus, MoldaviŽ, Slowakije, Zweden, OekraÔne, Wit Rusland, Bulgarije, Denemarken, Estland, MacedoniŽ, Ierland, IsraŽl, Letland, RoemeniŽ en SloveniŽ. De tien beste landen van iedere halve finale strijden op zaterdag 14 mei in ieder geval tegen Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje en ItaliŽ. Website Eurosongfestival: Klik hier.

Een greep uit ons overige nieuws:
Overleden historicus stelt dat Malcolm X biseksueel was.
Doodstraf voor honden afgeschaft.
Paul de Leeuw huilde om kritiek, en gaat eventjes weg.
Vrouw valt 'homoseksueel' vrouwen schilderij aan.
Sommige Vlaamse holebi's niet blij met Falko, nieuwe groep voor ťchte homo's!
Lesbische studente wint het van school inzake prombal.
Geer en Goor in war zone LibiŽ + (grappig) Filmpje, en Toppers op zoek.
Koppel leeft samen met 240 sekspoppen.
Ook in Vlaanderen: lesbisch in het weekend en hetero in de week.
I kissed a girl? bah, weerzinwekkend..
Weggepest Utrechts homokoppel gaat terug pesten.
Lady Gaga maakt 2de deel holebi-song en roept op tot protest.
onderzoek naar Lesbisch ouderschap e.a
Geer en Goor gaan een film maken
Meer nieuws: Klik hierholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 06 April, 2011 en 5066 keer gelezen.