Nieuwe film 'Alle Tijd' over een homo met een ziek zusje.
Alle Tijd, een nieuwe Nederlandse film die zopas in premičre is gegaan, was meteen een schot in de roos. Heel bekend Nederland stormde op de film af en ook de media was erg enthousiast. De film gaat over een jonge homo en diens zusje die ziek wordt.

In een bijna uitverkochte zaal klonk afwisselend gesnik en gelach. De opbrengst van de premičre ging naar Pink Ribbon een fondsenwervende organisatie die zich inzet in de strijd tegen borstkanker en fondsen werft.

De film gaat over genieten van het leven zolang het nog kan. De hoofdrol wordt gespeeld door Paul de Leeuw maar het is dus alles behalve een Paul de Leeuw film geworden. In de film worden drama, komedie en romantiek gecombineerd. De film is geregisseerd door Job Gosschalk. Vanaf 14 april is de film in de Nederlandse bioscoopzalen te bekijken, wanneer de film naar Vlaanderen komt is nog niet bekend.

Omdat de film eigenlijk vooral om de ziekte van Molly (actrice Karina Smulders) gaat toert de volledige cast en crew van 'Alle Tijd' door Nederland om alle vragen over de film te beantwoorden. Wie er bij wil zijn raadpleegt best de data en plaatsen op de website (link onderaan).

Het verhaal: De film volgt het wel en wee van Maarten (Paul de Leeuw) een 45-jarige leraar op een muziekschool, hij is chaotisch, bevlogen en een tikje corpulent, en zijn veel jongere zusje Molly (Karina Smulders). Sinds het overlijden van hun ouders is Maarten verantwoordelijk voor Molly. Hij heeft zijn leven drastisch aangepast aan zijn nieuwe rol en daarmee een deel van zijn eigen leven overgeslagen. Maarten ziet zich ineens geconfronteerd met het welbekende “lege-nest syndroom”, wanneer Molly aankondigt samen te gaan wonen met haar vriend Teun. Zelfs Doedel, het hondje dat hij krijgt van zijn beste vriendin Reina, kan aan dat knagende gevoel van eenzaamheid weinig doen. In een liefdesrelatie was Maarten nooit geďnteresseerd, totdat hij Arthur ontmoet. Al snel heeft Maarten door dat Arthur zijn Grote Liefde is. Het is alleen een beetje ingewikkeld omdat Arthur daar zelf andere ideeën over heeft. Arthur valt eigenlijk niet op mannen.

Terwijl Maarten voort moddert in zijn pogingen om Arthur het hof te maken, zien we hoe Molly op hele andere problemen stuit. Als er altijd iemand voor je heeft gezorgd, is op jezelf wonen best lastig. En Teun blijkt minder perfect dan Molly zou wensen. Molly en Maarten doen dapper hun best van elkaar los te komen en zich niet teveel met de ander te bemoeien. Maar Maarten vindt Teun niks en Molly vindt dat Maarten Arthur meer ruimte moet geven. Deze liefdevolle strijd wordt uitgevochten terwijl Reina het geheel vanaf de zijlijn gadeslaat en over alles haar mening heeft. Wanneer Molly ontdekt dat Teun vreemd gaat, zoekt ze afleiding bij dierenarts Melvin. En terwijl Molly niet kan kiezen tussen haar twee mannen, kost het Maarten de grootste moeite om Die Ene te overtuigen van zijn liefde. Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Molly ziek…Meer info, trailer, foto's, toerdata cast en crew: Klik hier

Op zoek naar Ho Le Trans films: Klik hier en maak onderaan je keuze.

Eerder kon je bij ons lezen:
Ellen DeGeneres produceert lesbische film naar gelijknamig roman.
Geer en Goor gaan een film maken.

Een greep uit ons overige nieuws:
Paul de Leeuw huilde om kritiek, en gaat eventjes weg.
Populair holebi programma 'Uit de Kast' weldra op Vlaamse Tv.
Europarlement gaat 'speciale' holebi's en transgenders beschermen.
I kissed a girl? bah, weerzinwekkend..
Overleden historicus stelt dat Malcolm X biseksueel was.
Geer en Goor in war zone Libië + (grappig) Filmpje, en Toppers op zoek.
Gandhi was biseksueel en 'een beetje' racistisch.
Doodstraf voor honden afgeschaft.
Antwerpse rockgroep boos op homofobe fans.
Lesbische studente wint het van school inzake prombal.
Homo's van de Union Cup 2011 in Amsterdam zijn geen doetjes, ook Belgen doen mee.
Christina Aguilera's 'Beautiful,' meest krachtige holebi song allertijden + videoclip
Meer nieuws: Klik hierBron: alletijd website en moviemeter.nl

Dit bericht is gepost op 13 April, 2011 en 4508 keer gelezen.