Dildo van eigen penis geliefd bij sommige homo's.

Volgens de eigenaar van de Amsterdamse Gay Tourist Information Centre raken veel homo's zo enthousiast over hun eigen lichaam dat ze in sommige gevallen zelfs verliefd worden op zichzelf.

Veel homo's zouden last hebben van het zogenaamde 'adoniscomplex' waarbij ze het eigen lichaam erg belangrijk vinden en soms zelfs verliefd worden op hun eigen lichaam. Om hieraan tegemoet te komen is het nu mogelijk om de eigen penis te 'klonen' om zichzelf te bevredigen. (Het speeltje is ook geschikt voor hetero's blijkt uit een zoektocht door holebi.info op het internet.)

Volgens de eigenaar van het Amsterdamse Gay Tourist Information Centre is narcisme onder veel homo's een vaak voorkomend fenomeen. En het verbaast dan ook niemand dat de markt daar handig op in speelt. De man verkoopt nu sinds kort een product waarmee klanten een 'kloon' kunnen maken van hun eigen penis. Die naar het schijnt ook leuk voor de partner zou kunnen zijn. Maar volgens de ondernemer spelen de jongens die zo'n kloonpenis laten maken liever met zichzelf.

Voordeel van seks met jezelf is natuurlijk dat je geen hiv of soa's kan oplopen. Maar wie het speeltje wil delen met zijn partner moet deze wel goed afwassen want gedeeld speelgoed kan wel soa's overdragen. Een nuchtere klant zei over het nieuwe speeltje: 'Als je jezelf lekker vindt dat ben je lekkerder voor je partner'. Wie op zoek wil naar deze nieuwe gadget ga naar Google en typ: dildo van eigen penis, en je zal verschillende websites vinden die een kloon-penis pakket aanbieden, en er zijn er zelfs in smaken zoals chocola of vanille!

Eerder kon je bij ons lezen:
Mannen belanden vaker op spoed door seksspeeltjes + tips veilige anale seks met jezelf of anderenholebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 11 May, 2011 en 5703 keer gelezen.