NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Hans Klok mag niet naakt gaan toeren van zijn producenten.Hans Klok, de openlijke Nederlandse homo, die al jaren aan de kost komt als illusionist en daarmee erg succesvol is, vooral in de Verenigde Staten, mag geen Chippendale worden. Klok kreeg daartoe een aanbod en was erg enthousiast om naakt te gaan, maar helaas voor hem gaat het feestje niet door.

Na een éénmalige stripteaseact met de Chippendales in het BNN-programma 'Try Before You Die' kreeg Klok het aanbod om met de Chippendales op tournee te gaan. En hij zag het al helemaal zitten en zei: Hartstikke leuk om eens deel uit te maken van de 'nude entertainment' industrie. In mijn shows laat ik allemaal vrouwen halfnaakt rondhuppelen. Nu ga ik zelf eens bijna bloot de planken op. Ik ben de eerste illusionist die ook chippendale is!'

Maar de 42-jarige illusionist mag dan razend enthousiast zijn over het aanbod dat hij van de manager van de twaalf strippers kreeg, het naaktfeestje gaat niet door. Want vandaag werd hij terug gefloten door zijn producenten. Kloks producentenechtpaar Henk en Monica van der Meyden willen niets weten over een toer met de Chippendales. Henk ontplofte bijna toen hij de uitlatingen van een enthousiaste Hans in de media las en zei meteen: "Hans gaat nergens heen, hij staat in onze Stardust-productie!".

Henk zei verder vastbesloten: "Dat avontuur gaat niet lukken. Zo’n Chippendalesshow matcht simpelweg niet met de nieuwe show High, van Hans Kloks Circus Hurricane. De grootste en snelste illusieshow ter wereld waarmee Hans straks ook Europa verovert. De komende paar jaar is zijn agenda gevuld met Circus Hurricane. Monica en ik vinden het dus een heel vervelend verhaal, voor ons telt alleen deze miljoenenproductie. Er is gewoon geen tijd voor, het gebeurt niet, klaar.

Hans zelf heeft zich er inmiddels bij neergelegd: "Ik had het hartstikke leuk gevonden, maar Henk en Monica vinden het ’niet praktisch’. Ze vinden dat ik mij niet moet laten gebruiken door de Chippendales, nu die zelf niet meer zo goed zijn." Hij laat de mail zien. Grijnst: "Kijk, ik héb een aanbieding. En in mijn enthousiasme heb ik dat gezegd in de media, dat ik het in het najaar wil gaan doen. Maar volgens mij heb ik daarin niet zelf het laatste woord..."

Extra info: Klok kwam enkele jaren geleden in opspraak toen bleek dat hij van zijn toenmalige co-assistente Pamela Anderson moest zeggen dat hij hetero was, wat hij in 2007 dan ook deed in een radioprogramma van Howard Stern. Later maakte de Amerikaanse media ervan dat Klok getrouwd was met Anderson, een nieuwtje dat ook door de Nederlandse pers werd opgepikt, die zich daarbij wel afvroeg waarom Klok zijn homoseksualiteit verborgen hield. Klok probeerde zich er eerst nog vanaf te maken door te stellen dat het om een misverstand ging, maar later gaf hij toe dat Anderson hem adviseerde om in het conservatieve Amerika, waar hij veel optreed, de schijn op te houden dat hij niet homoseksueel is. In 2008 maakte Klok bekend dat hij na zeventien jaar zijn relatie met fysiotherapeut Frank heeft verbroken en een nieuwe vriend had gevonden in James Jackson Harwood, een twintigjarige Nieuw-Zeelandse danser uit zijn show.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 May, 2011 en 5256 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

14 december 2019 - Cafeina Retro
20 december 2019 - Woman only party
20 december 2019 - Cave @ Steel Gate
21 december 2019 - Girls for Girls
21 december 2019 - Funky
26 december 2019 - Girls for Girls
27 december 2019 - Pride to be older
28 december 2019 - Sharon O Love
28 december 2019 - Boys for Boys
31 december 2019 - H.I.M New Years Party

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

100 procent hetero bestaat niet? of wel? drie Vlaamse seksuologen aan het woord.

 

Lesbisch en leerkracht zijn, niet altijd eenvoudig aldus Belgische radiopresentatrice.

 

Maak kennis met jongste Vlaamse transgender meisje.

 

Ouders Marieke Vervoort niet te spreken over, en kapot van foto's in New York Times

 

New York Times volgde Marieke Vervoort tot aan haar dood en publiceert haar verhaal en nooit eerder getoonde pakkende foto's.

 

Nieuwe Belgische holebi & trans+ website, info, regenboogtoeren ...

 

Brussels opvanghuis voor dakloze holebi & trans+ jongeren, ook jij kan hen steunen, doe mee.

 


Buitenlands nieuws

Solo seks, homo's doen het een beetje meer dan hetero mannen, vrouwen helft minder.

 

Nederland wil af van discriminatie van homo's en biseksuele mannen voor bloeddonatie.

 

Voor het eerst meer hetero mannen besmet met hiv-virus dan homo's.

 

Oude kerk wordt omgevormd tot holebi & transgender daklozen centra.

 

Nieuw Nederlandstalig boek: Fluwelen woede, opgroeien als homo in een hetero mannenwereld.

 

Nederlandse partijen willen discriminatie van holebi's e.a in Nederlandse Grondwet.

 


Showbizz nieuws

Megan Rapinoe uitgeroepen tot sport persoon van het jaar.

 

Mannen danskoppel schreef geschiedenis in wereldwijde populaire danswedstrijd.

 

Jonathan Van Ness is het eerste niet vrouwelijke covermodel van Cosmopolitan in 35 jaar.

 

Cyndi Lauper krijgt Verenigde Naties award voor haar inzet voor holebi's & transgenders.

 

Caitlyn Jenner krijgt tal van transfobe haat berichten op sociale media.