Je leest:

Hans Klok mag niet naakt gaan toeren van zijn producenten.Hans Klok, de openlijke Nederlandse homo, die al jaren aan de kost komt als illusionist en daarmee erg succesvol is, vooral in de Verenigde Staten, mag geen Chippendale worden. Klok kreeg daartoe een aanbod en was erg enthousiast om naakt te gaan, maar helaas voor hem gaat het feestje niet door.

Na een éénmalige stripteaseact met de Chippendales in het BNN-programma 'Try Before You Die' kreeg Klok het aanbod om met de Chippendales op tournee te gaan. En hij zag het al helemaal zitten en zei: Hartstikke leuk om eens deel uit te maken van de 'nude entertainment' industrie. In mijn shows laat ik allemaal vrouwen halfnaakt rondhuppelen. Nu ga ik zelf eens bijna bloot de planken op. Ik ben de eerste illusionist die ook chippendale is!'

Maar de 42-jarige illusionist mag dan razend enthousiast zijn over het aanbod dat hij van de manager van de twaalf strippers kreeg, het naaktfeestje gaat niet door. Want vandaag werd hij terug gefloten door zijn producenten. Kloks producentenechtpaar Henk en Monica van der Meyden willen niets weten over een toer met de Chippendales. Henk ontplofte bijna toen hij de uitlatingen van een enthousiaste Hans in de media las en zei meteen: "Hans gaat nergens heen, hij staat in onze Stardust-productie!".

Henk zei verder vastbesloten: "Dat avontuur gaat niet lukken. Zo’n Chippendalesshow matcht simpelweg niet met de nieuwe show High, van Hans Kloks Circus Hurricane. De grootste en snelste illusieshow ter wereld waarmee Hans straks ook Europa verovert. De komende paar jaar is zijn agenda gevuld met Circus Hurricane. Monica en ik vinden het dus een heel vervelend verhaal, voor ons telt alleen deze miljoenenproductie. Er is gewoon geen tijd voor, het gebeurt niet, klaar.

Hans zelf heeft zich er inmiddels bij neergelegd: "Ik had het hartstikke leuk gevonden, maar Henk en Monica vinden het ’niet praktisch’. Ze vinden dat ik mij niet moet laten gebruiken door de Chippendales, nu die zelf niet meer zo goed zijn." Hij laat de mail zien. Grijnst: "Kijk, ik héb een aanbieding. En in mijn enthousiasme heb ik dat gezegd in de media, dat ik het in het najaar wil gaan doen. Maar volgens mij heb ik daarin niet zelf het laatste woord..."

Extra info: Klok kwam enkele jaren geleden in opspraak toen bleek dat hij van zijn toenmalige co-assistente Pamela Anderson moest zeggen dat hij hetero was, wat hij in 2007 dan ook deed in een radioprogramma van Howard Stern. Later maakte de Amerikaanse media ervan dat Klok getrouwd was met Anderson, een nieuwtje dat ook door de Nederlandse pers werd opgepikt, die zich daarbij wel afvroeg waarom Klok zijn homoseksualiteit verborgen hield. Klok probeerde zich er eerst nog vanaf te maken door te stellen dat het om een misverstand ging, maar later gaf hij toe dat Anderson hem adviseerde om in het conservatieve Amerika, waar hij veel optreed, de schijn op te houden dat hij niet homoseksueel is. In 2008 maakte Klok bekend dat hij na zeventien jaar zijn relatie met fysiotherapeut Frank heeft verbroken en een nieuwe vriend had gevonden in James Jackson Harwood, een twintigjarige Nieuw-Zeelandse danser uit zijn show.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 May, 2011 en 5633 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

30 september 2020 - L-Week (30/09 - 04/10)
17 oktober 2020 - Mister Gay Belgium
03 november 2020 - Holebi+ Filmfest (tot 27/11)

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Zevende West-Vlaamse plaats komt met twee regenboogzebrapaden + lijstje.

 

Mogelijk sluit Ruislede zich aan bij bijna 10 Vlaamse gemeenten & steden tegen anti holebi & trans houding in Polen.

 

CD&V politicus wil bescherming van holebi's tegen homohaat en beschuldigd Vlaams Belang van Pink washing + video.

 

Nog dit jaar Vlaams onderzoek naar geweld tegen holebi's & transgenders, en Brussel zet strijd verder.

 

Homofobe jongeren uit Genk veroordeeld van enkele maanden tot vijf jaar celstraf en geldboete.

 

Ook holebi's en transgenders kunnen slachtoffer worden van verspreiding naakt beelden en wraakporno + nuttige links

 

Belgian PrideFestival (12 tot 29 september), met aangepast (online) programma.

 


Buitenlands nieuws

Restaurant met enkel transgender personeel groot succes.

 

Holebi's en transgenders riskeren meer dan doodstraf in Iran.

 

Holebi en transgender kinderen zijn kinderen van God, aldus paus.

 

Grootste Amerikaanse politieke voorvechtster holebi transgender en vrouwen rechten overleden.

 

Eindelijk een land dat opkomt voor transgenders in plaats van te komen met anti wet.

 

Barbados gaat tweede stap vooruit betreffende gelijke rechten holebi's.

 

Europese Unie reageerde eindelijk op situatie van holebi's en transgenders in Polen + video.

 


Showbizz & Sport

Holebi & transgender winnaars op de Primetime Emmy Awards + 2 video's

 

RuPaul schrijft geschiedenis met vijfde Emmy overwinning en herdenkt Chi Chi DaVayne in speech + video.

 

Frans Belgische film met transgender thema onder vuur, maar niet waarvoor je denkt.

 

Brokeback Mountain schrijvers komen met waargebeurde film over homo tiener die na pesterijen zelfmoord pleegde.