NIEUW: holebi dating - zoek je de ideale partner of een leuke date? Ga naar onze dating pagina ...

Je leest:

Hans Klok mag niet naakt gaan toeren van zijn producenten.Hans Klok, de openlijke Nederlandse homo, die al jaren aan de kost komt als illusionist en daarmee erg succesvol is, vooral in de Verenigde Staten, mag geen Chippendale worden. Klok kreeg daartoe een aanbod en was erg enthousiast om naakt te gaan, maar helaas voor hem gaat het feestje niet door.

Na een éénmalige stripteaseact met de Chippendales in het BNN-programma 'Try Before You Die' kreeg Klok het aanbod om met de Chippendales op tournee te gaan. En hij zag het al helemaal zitten en zei: Hartstikke leuk om eens deel uit te maken van de 'nude entertainment' industrie. In mijn shows laat ik allemaal vrouwen halfnaakt rondhuppelen. Nu ga ik zelf eens bijna bloot de planken op. Ik ben de eerste illusionist die ook chippendale is!'

Maar de 42-jarige illusionist mag dan razend enthousiast zijn over het aanbod dat hij van de manager van de twaalf strippers kreeg, het naaktfeestje gaat niet door. Want vandaag werd hij terug gefloten door zijn producenten. Kloks producentenechtpaar Henk en Monica van der Meyden willen niets weten over een toer met de Chippendales. Henk ontplofte bijna toen hij de uitlatingen van een enthousiaste Hans in de media las en zei meteen: "Hans gaat nergens heen, hij staat in onze Stardust-productie!".

Henk zei verder vastbesloten: "Dat avontuur gaat niet lukken. Zo’n Chippendalesshow matcht simpelweg niet met de nieuwe show High, van Hans Kloks Circus Hurricane. De grootste en snelste illusieshow ter wereld waarmee Hans straks ook Europa verovert. De komende paar jaar is zijn agenda gevuld met Circus Hurricane. Monica en ik vinden het dus een heel vervelend verhaal, voor ons telt alleen deze miljoenenproductie. Er is gewoon geen tijd voor, het gebeurt niet, klaar.

Hans zelf heeft zich er inmiddels bij neergelegd: "Ik had het hartstikke leuk gevonden, maar Henk en Monica vinden het ’niet praktisch’. Ze vinden dat ik mij niet moet laten gebruiken door de Chippendales, nu die zelf niet meer zo goed zijn." Hij laat de mail zien. Grijnst: "Kijk, ik héb een aanbieding. En in mijn enthousiasme heb ik dat gezegd in de media, dat ik het in het najaar wil gaan doen. Maar volgens mij heb ik daarin niet zelf het laatste woord..."

Extra info: Klok kwam enkele jaren geleden in opspraak toen bleek dat hij van zijn toenmalige co-assistente Pamela Anderson moest zeggen dat hij hetero was, wat hij in 2007 dan ook deed in een radioprogramma van Howard Stern. Later maakte de Amerikaanse media ervan dat Klok getrouwd was met Anderson, een nieuwtje dat ook door de Nederlandse pers werd opgepikt, die zich daarbij wel afvroeg waarom Klok zijn homoseksualiteit verborgen hield. Klok probeerde zich er eerst nog vanaf te maken door te stellen dat het om een misverstand ging, maar later gaf hij toe dat Anderson hem adviseerde om in het conservatieve Amerika, waar hij veel optreed, de schijn op te houden dat hij niet homoseksueel is. In 2008 maakte Klok bekend dat hij na zeventien jaar zijn relatie met fysiotherapeut Frank heeft verbroken en een nieuwe vriend had gevonden in James Jackson Harwood, een twintigjarige Nieuw-Zeelandse danser uit zijn show.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 19 May, 2011 en 5316 keer gelezen.
Holebi GidsUitgaan

25 januari 2020 - We Need You
25 januari 2020 - Bears Night
25 januari 2020 - Sparkle
01 februari 2020 - lgbt Karaoke
01 februari 2020 - Boys for Boys
01 februari 2020 - Playgrounds Fetish Antw
01 februari 2020 - Playground Gent
01 februari 2020 - Los Ninos
01 februari 2020 - Love Boat
07 februari 2020 - Marry Me

activiteiten kalender  -   zelf iets toevoegen


Adverteren op holebi.info ?

Binnenlands nieuws

Vlaamse televisie reclame met lesbisch koppeltje gaat viraal + video

 

Zeven beroemde holebi's & transgenders in Brussels Regenbooghuis.

 

Gent komt met eerste holebi & trans filmfestival van het nieuwe decennium (29/01 - 02/02).

 

Geen regenboogzebrapad in Beringen (deel 2), 'volgens mij speelt die problematiek van holebi's niet', aldus politicus.

 

Geen regenboogzebrapad in Beringen met dank aan sp.a politici.

 


Buitenlands nieuws

Tiental Amerikaanse staten wil anti transgender wet invoeren, eentje ook anti holebi wet.

 

Zweedse kroonprinses en prins schreven holebi & trans+ geschiedenis.

 

Moslimleider riskeert levenslange celstraf wegens per ongeluk trouwen met een man.

 

Onderzoek in 23 landen, attitudes ten opzichte van lesbiennes positiever dan tegenover homo's.

 

Jong en oud blij met trans coming out Nikki, (3 getuigenissen) en het niet zien is normaal aldus specialist ter zake.

 


Showbizz & Sport

Lesbische Broadway-show met beroemde lesbiennes en 2 beroemde lesbische koppels.

 

Billy Porter doorbrak genderrollen op de rode loper.

 

Nederlandse YouTube-ster komt na chantage uit de transgender kast + video.

 

Echtgenoot van André van Duin op 55-jarige leeftijd overleden

 

Londense rapper komt uit de kast in nieuwe song over homofobie en homo zijn + video + lijstjes.