Nieuwe trend: vajazzling en pejazzling, versieren intieme delen man en vrouw + foto's.

Ken je vajazzling en pejazzling al? Het zijn twee nieuwe trends die razend populair zijn nadat heel wat celebs bekenden dit te doen. Vajazzling is voor de dames en was al een tijdje populair, maar nu is er ook Pejazzling, de mannelijke tegenhanger.

Maar wat is het nu? Vajazzling is het versieren van de vrouwelijke venusheuvel met Swarovskikristallen. En Pejazzling is het versieren van de mannelijke schaamstreek en/of penis met diezelfde kristallen. Sommigen gebruiken het ook voor andere lichaamsdelen, maar de meesten zouden het toch gebruiken voor de meer intiemere delen.

De trend Vajazzling voor de dames is al een tijdje razend populair nadat heel wat celebs zoals Jennifer Love Hewitt bekenden dit te doen. Sindsdien stappen steeds meer vrouwen naar het schoonheidssalon voor een behandeling. Maar je kan ook setjes kopen om er thuis zelf mee aan de slag te gaan.

En omdat nu blijkt dat niet alleen de vrouwen dol zijn op versieren is er ook Pejazzling voor de heren. Volgens de eigenaars van Britse schoonheidssalons zijn vandaag al 40 procent van de klanten mannen. Maar ook de heren kunnen een setje kopen en zelf thuis aan de slag gaan. De Britse voetballer Mark Wright bekende alvast dat hij het ook doet. "Ik durf er eerlijk voor uitkomen dat ik één van de mannen ben die aan pejazzling doet. Sommige dames willen een stoere, maar anderen een verzorgde man."

Maar kan een man wel ernstig worden genomen terwijl hij 'daar benden' versierd is met kristallen? Blijkbaar wel. Veel mannen dragen horloges met diamanten en oorbellen, dit is niet anders. Toch raad men aan je eerst goed te scheren voor je de kristallen aanbrengt. En de erg behaarde heren kunnen zich beter eerst laten waxen.

Toch wordt vajazzling en pejazzling niet alleen op en nabij de intieme delen gebruikt. Sommige kleven ze op andere lichaamsdelen, zoals de onderbuik, de rug, armen enz...

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 20 May, 2011 en 9560 keer gelezen.