Nieuw Nederlands lesbisch boek uit + trailer + win 1 exemplaar.(Update: het boek is niet meer te winnen)

Via La Vita-publishing en de schrijfster (v.h boek) presenteren wij een splinternieuw Nederlands lesbisch boek: 'Flynn', geschreven door Joanne Horniman. Bovendien kan je via de website van La Vita het boek winnen, ze geven vijf exemplaren weg, (meer info onderaan).

Schrijfster Joanne Horniman woont al bijna haar hele leven in New South Wales, Australië. Ze volgde een kunstopleiding in Sydney en werkt als redacteur en kunstenaar. Joanne gaf les aan de universiteit en het TAFE-instituut. Ze schreef meer dan vijftien boeken voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor haar boeken werd ze onder andere onderscheiden met de Book of the Year Award van de Children’s Book Council of Australia. Twee van haar titels, de jeugdboeken Mahalia en Secret Scribbled Notebooks (Blauw geel rood), verschenen in Nederlandse vertaling bij uitgeverij Houtekiet. Flynn (oorspronkelijke titel About a girl) is het derde boek van Joanne dat in het Nederlands vertaald is.

Het verhaal:
Flynn: Het meeslepende verhaal van die eerste, allesomvattende liefde waarna je leven nooit meer hetzelfde zal zijn…
Anna (19) is bang dat niemand ooit van haar zal houden – tot ze Flynn ontmoet. Vanaf dat moment zijn de meiden onafscheidelijk. Ze zwemmen, eten bananencake, hebben lol en zijn tot over hun oren verliefd. Maar er is iets met Flynn: het ene moment is ze volkomen onbereikbaar, het volgende moment staat ze bij Anna voor de deur alsof er niets aan de hand is. Als Anna ontdekt wat Flynn al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden, verandert alles. Hoe goed kent ze Flynn eigenlijk? Flynn is een herkenbare, meeslepende roman voor jong en oud, prachtig beeldend geschreven: je voelt de zon branden, ziet de stoffige zandweggetjes, proeft het zout en ruikt de bloemen.

Technische gegevens
Flynn van Joanne Horniman
ISBN 97890 79556 182, E-book: 97890 79556 205
Paperback, 176 blz. € 14,95
- Bekijk ook de booktrailer op YouTube: Klik hier
- Voor recensie-exemplaren, interviewaanvragen, verdere informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Hilda Abbing, 030 6700 405, hilda@lavitapublishing.nl of www.lavitapublishing.nl


Bron: e-mail aan holebi.info van Hilda Abbing (schrijfster Flynn).

Dit bericht is gepost op 27 May, 2011 en 3590 keer gelezen.