Zanger Gordon hangt glitterpak aan de kapstok.


De Nederlandse zanger Gordon hangt zijn glitterpak aan de kapstok. Na zeven jaar houdt hij het voor bekeken. De fans moeten niet treuren want het gaat om zijn afscheid bij de Toppers.

Afgelopen zondag stond Gordon na zeven jaar voor de laatste keer als Topper op het podium. Maar hij treurt niet. Ook dit jaar waren weer duizenden mensen afgekomen op de Toppers-concerten in de Amsterdam Arena. "Dat is uniek en daar heb ik aan meegeholpen. Dus ik laat eigenlijk ook een soort goed gevoel achter", zegt hij. "Ik heb meegeholpen om dit op te bouwen en dat is heel mooi om te zien."

"Afscheid nemen is nooit leuk, in welke vorm dan ook", geeft Gordon toe. "Ik zal het absoluut missen, maar er zijn wel heel veel andere nieuwe dingen die komen." Gordon gaat zich nu concentreren op zijn mannengroep Los Angeles, the Voices en tv-projecten.

Verder heeft de zanger zopas het nummer ‘Dit is mijn laatste lied voor jou' uitgebracht op singel. Het liedje zong Gordon op de begrafenis van zijn moeder. De opbrengsten doneert hij aan de kankerbestrijding. Beide ouders van de zanger zijn overleden aan deze ziekte.

Gordon wou het nummer al zingen tijdens het Moederdagconcert van Los Angeles, the Voices, maar hij besloot op het laatste moment om dat niet te doen, omdat hij er naar eigen zeggen toen nog niet klaar voor was. Tijdens zijn laatste Toppers concert heeft hij het liedje wel gezongen. En omdat dit erg veel succes had besloot hij het nummer uit te brengen op single. Meer info over de Toppers: Klik hier.


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 31 May, 2011 en 3966 keer gelezen.