Laatste cd van Lady Gaga met daarop holebi-song kent mega super verkoop.
Lady Gaga blijft scoren. Haar nieuwe album 'Born This Way' scheert hoge toppen en verkoopt als zoetebroodjes wereldwijd. Ook in ons landje scoort de diva goed met haar nieuwste album staat ze deze week op 1 in zowel de Vlaamse als Waalse Ultratop.

In mei van dit jaar werd ze uitgeroepen als een van de meest invloedrijke artiesten ter wereld, volgens zakenblad Forbes die haar op 1 plaatste dankzij haar inkomsten van ruim 63 miljoen euro. En op twitter heeft Gaga maar liefst tien miljoen volgelingen, al zullen dat er ondertussen al wel meer zijn.

Het album 'Born This Way' is ondertussen al meer dan twee miljoen keer wereldwijd verkocht. In slechts 1 week tijd verkocht ze meer dan 1 miljoen albums in de VS. Opmerkelijk is dat die twee miljoen verkochte albums al werd bereikt amper één week na de release. Daarmee is 'Born This Way' wereldwijd het snelst verkopende album van dit jaar en van de voorbije jaren.

In de Verenigde Staten alleen werden ruim 1.108.000 exemplaren verkocht, downloads inbegrepen. Daarbij zitten ook de exemplaren die tegen de stuntprijs van 0,99 dollar verkocht werden op Amazon.com. De interesse was zo groot dat de servers van Amazon overbelast geraakten. De internetwinkel wou op die manier klanten afsnoepen van iTunes.

Maar in Libanon zal Gaga geen enkel album verkopen want daar is 'Born This Way' verboden. De douane heeft er deze week een heel pallet vol cd's in beslag genomen onder het mom dat het te beledigend zou zijn voor christenen. Ook in andere landen zouden veel christenen geschokt hebben gereageerd op het album dat een liedje bevat over 'Judas' en natuurlijk niet te vergeten de holebi-song 'Born This Way'. De zangeres ligt er alvast niet wakker van.

Een greep uit ons overige nieuws:
Zangeres Courtney Love waarschuwt Lady Gaga.
President Obama roept juni uit tot holebi en transgender maand.
Super goed nieuws voor Belgische homo's.
Amerikaanse man wil kost wat kost borstvoeding geven.
David Davidse was bijna dood en werd met spoed geopereerd.
Steeds meer landen aanvaarden homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders.
Zanger Gordon hangt glitterpak aan de kapstok.
Nieuw Nederlands lesbisch boek uit + trailer + win 1 exemplaar.
Homo's en verbod bloed geven moet worden opgeheven.
Frans parlementslid onder Sarkozy vergelijkt holebi's met beesten.
Vlaamse schoolboeken minder clichés aub en meer aandacht voor holebi's.
Meer nieuws: Klik hierBron: holebi.info en nieuwsblad.be

Dit bericht is gepost op 04 June, 2011 en 3512 keer gelezen.