Ook Lindsay Lohan zet zich in voor holebi's (bij wet die homohuwelijk verboden stelde in Californie).Zangeres en actrice Lindsay Lohan zet zich naast vele andere ook in voor holebi's. Dat deed ze recent door te poseren voor de NOH8 Campagne. Twee weken terug deelde Lindsay haar deelname al mee via Twitter.

NOH8 zet regelmatig celebs op de foto maar ook gewone mensen doen al jarenlang mee. De NOH8 campagne is een Amerikaanse protestactie als antwoord op de Proposition 8-wet die in november 2008 in Californie werd aangenomen en het homohuwelijk verboden maakt. De campagne is volgens de initiatiefnemers gericht tegen de Proposition wet. Mensen die deelnemen zijn het niet eens met deze wet, ze zijn herkenbaar door een afgeplakte mond, witte shirts of NOH8 beschilderingen op hun wang of lichaam.

Lohan kwam enkele jaren geleden in het nieuws door haar relatie met DJ Samantha waar ze een lange tijd een rumoerige relatie met had. Het koppel is sinds enkele jaren uitelkaar maar ze zouden nog goede vrienden zijn. Een tijdje had Lindsay een nieuwe vriendin maar dat lijkt nu ook al weer voorbij. Daarnaast kwam en komt Lohan ook vaak in het nieuws door haar overvloedig drank en drug gebruik.

Eerder namen al deel aan deze campagne: Mel B, Cher, Paul Stanley (lead zanger Kiss) Lady Gaga, Khloe Kardashian, Fran Drescher, Tila Tequila, Ashlee Simpson, Jack Mackenroth, Isaiah Washington, Kadeem Hardison, Lisa Ling en nog vele vele anderen. Meer info over de campagne, foto's, filmpjes: Klik hier

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 03 July, 2011 en 3043 keer gelezen.