Arie Boomsma is het beu dat mensen over zijn geaardheid zeuren.
Presentator Arie Boomsma is het kotsbeu dat mensen van mening zijn dat hij uit de kast moet komen als homo. Naar eigen zeggen krijgt hij bijna dagelijks te horen dat hij moet uitkomen voor zijn homo zijn.

Maar Arie, die ongeveer door half vrouwelijk Nederland wordt bemind is het meer dan zat. Het liefst wil hij er niet op reageren. "Het is zo vermoeiend", aldus Arie in een interview. "Ik wil er helemaal niet zoveel mee bezig zijn. Ik ga echt niet zeggen: 'ik ben geen homo'. Maar ja, laat het ze maar doen."

Toch heeft hij al verschillende keren wél gezegd dat hij geen homo is. Maar blijkbaar is hij dat nu zo beu dat hij geen moeite meer doet om het nog te zeggen dat hij niet op mannen valt. Boomsma wiens relatie (met vriendin Kieu) vorig jaar na veertien jaar ten einde liep is daar af en toe nog wel kapot van. "Ik heb wel een traantje weggepinkt ja. Soms als ik er nog aan denk, kan het ook nog wel."

Extra: Boomsma kwam in 2009 groots in het nieuws toen hij poseerde voor een homo-magazine. Hij werkte toen bij de E.O (Evangelische Omroep) en werd voor zijn fotoshoot geschorst. Eind 2009 ging hij weg bij de E.O. In januari 2011 kwam Boomsma met vijf afleveringen van KRO's Uit de Kast. In dit programma volgde hij jonge homo's en lesbiennes die nog niet uit de kast waren maar dat wel deden voor hun ouders en vrienden in het programma. Verder schreef hij ook nog boeken als: De Bijbel wat vind jij? De man en zijn lichaam, Weerwoord en Met dat hoofd gebeurt nog eens wat gedichten. Vorige week werd hij door de lezers van Jackie verkozen tot de meest begeerde vrijgezel van 2011.

Een greep uit ons overige nieuws:
Homorol verboden in opera met kinderen.
De nieuwe ZiZo (holebi-zine) is weer uit, en weer vele prijzen te winnen...
Zuid-Afrikaanse lesbiennes worden nog steeds verkracht en vermoord.
Opmerkelijk: bijna helft van moslims heeft niets tegen holebi's.
Belgische holebi's bang om homofobie te melden, ook politicus eerder aangevallen.
Meisjes en jongens bestaan niet in Zweedse kleuterschool.
Ook Lindsay Lohan zet zich in voor holebi's.
Schokerend: tal van ouders maken van hun baby dochters échte zonen met geslachtsoperaties.
Bi zijn is moeilijker dan ho le zijn, bi artiesten moeten uit kast, aldus bi actrice Anna Paquin.
Historische stemming: Yes homohuwelijk in New York, belangrijk voor gehele VS, ook Celebs super blij.
Eerste verkiezingen Belgische holebipersoonlijkheden, en de winnaars zijn...
Meer nieuws: Klik hier


Bron: telegraaf.nl - en extra door holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 July, 2011 en 5156 keer gelezen.