De 10 machtigste holebi Twitters, hoeveel volgers hebben ze? wat doen ze?...

Wie zijn de machtigste holebi Twitters? wie heeft de meeste volgelingen? wie houdt van praten met de fans? en wie heeft nog nooit gehoord van 'reply' or 'retweet'? Pinknews.uk zocht het voor u uit en kwam met dit leuke top 10 lijstje van de machtigste homo en lesbische Twitters.


1. Lady Gaga. 11,580,502 followers.

Hoe kan het ook anders. Met meer dan 11 miljoen volgers is Gaga de queen of Twiter. En alsof het aantal nog niet genoeg is, toen men dit artikel schreef kwamen er nog eens 20.000 fans bij. De zangeres die regelmatig met haar 'little monsters' praat spreekt over haar komende optredens, persoonlijk leven en heeft ook een Twitter acount waar ze oproept voor het homohuwelijk en het beëindigen van het verbod op homo's in het Amerikaanse leger.


2. Ellen DeGeneres. 7,025,135 followers.

Niet verwonderlijk daar deze dame erg lollig kan zijn. Ze post verschillende links over haar komende gasten en plaatst ook regelmatig grappige foto's die ze vond of zelf nam. Deze grappige lesbische dame post ook vaak dingen over haar favoriete bands.


3. Stephen Fry. 2,810,610 followers.

De acteur, bekend voor zijn wijsheid update een dozijn keer per dag. Hij is één van die celebs die erg dol is op Twitter en bovendien ook graag in gesprek gaat met zijn fans. Noem hem alleen niet saai, zoals een fan ooit deed...


4. Lindsay Lohan. 2,168,168 followers.

De biseksuele actrice chat graag met haar fans en update regelmatig over haar activiteiten in New York. Lilo mag dan vaak negatief in het nieuws komen ze mag toch nog steeds rekenen op een grote schare fans. Momenteel gebruikt ze een foto van de NOH8-campagne in haar profiel. (lees meer daarover in ons showbizz nieuws)


5. Neil Patrick Harris. 1,621,094 followers.

Deze Amerikaanse acteur post regelmatig over zijn vriendje (waarmee hij snel hoopt te trouwen) en over de baby tweeling die hij samen met zijn vriendje kreeg via draagmoederschap. Ook verteld hij veel over zijn uitstapjes en theater optredens.


6. Anderson Cooper. 1,388,832 followers.

Deze CNN man houdt je op de hoogte van de politieke situatie in de Verenigde Staten en chat met zijn fans over het laatste nieuws. Iedereen weet dat hij homo is, maar zelf heeft hij dat nog nooit publiekelijk bevestigd.


7. Alan Carr. 1,064,477 followers.

Deze Britse komiek en televisiepresentator houd zich aan zijn reputatie als funnyman met veel grappen en grollen, maar ook met de promotie van zijn show en praten over zijn favoriete muziek. Hij houdt er ook van om Happy birthday shout-outs te doen met zijn fans.


8. Chris Colfer. 816,546 followers.

De jonge acteur uit Glee Tweet over zijn dagelijkse activiteiten en wat hij grappig vindt. Hij wordt aanzien als een wonderkind en gaat binnenkort enkele kinderboeken schrijven.


9. Derren Brown. 777,853 followers.

Als je dol bent op gek en wonderbaarlijk dan is deze illusionist je man. Zijn locatie staat omschreven als 'Your tiny head', en hij Tweet vooral over bizarre wetenschap, onderzoeken en spookachtige situaties.


10: Karl Lagerfeld. 621,250 followers.

Deze mode koning, die zichzelf beschrijft als een verschrikkelijke underachiever, Tweet eigenlijk zelden met zijn fans, maar wanneer hij dat doet kan zinnen verwachten als: “Luxury is the income tax of vanity.” Zijn meest openlijke tweet was toen hij schreef: “Believe it or not, I love rap.”

Een greep uit ons overige nieuws:
Ook Lindsay Lohan zet zich in voor holebi's (n.a.v homohuwelijks verbod in Californie).
Zuid-Afrikaanse lesbiennes worden nog steeds verkracht en vermoord.
Homorol verboden in opera met kinderen.
Asielzoeker was voor Vlaamse Commissaris-generaal geen homo, voor Franstaligen wél.
Neil Patrick Harris en vriend gaan trouwen, want het kan nu in NY.
Hetero, homo, lesbisch: trouwen voor 1 euro aan de automaat + filmpje.
Ricky Martin voelt zich beschermd door holebi's en wil volgend jaar dochtertje.
8 jaar celstraf voor 19-jarige Nederlander die homo's mishandelde omdat hij zelf homo is.
Brad Pitt komt op voor het homohuwelijk.
Premier looft transseksuele brugers als 'grootse mirakels van God'.
Lesbische personages in True Blood series.
Meer nieuws: Klik hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 July, 2011 en 3452 keer gelezen.