Cher en Lady Gaga duiken weldra samen de studio in.


Eind vorig jaar kon je het al bij ons lezen en nu is het eindelijk bijna zover. Zangeressen Cher en Lady Gaga gaan samen een nummer opnemen.

Het nummer 'The Greatest Thing' zal in het najaar verschijnen op Cher's nieuw album. De inmiddels 65-jarige Cher maakte het nieuws bekend via haar Twitter pagina. "Ik kan niet wachten totdat Gaga 'The Greatest Thing' inzingt. Ze gaat dat echt zo goed doen!", schrijft ze. Het nummer werd door Lady Gaga (25) geschreven, maar zij zal dus met Cher een duet opvoeren.

Cher haalde in de jaren '90 de hitlijsten met ondermeer 'I got you babe', 'Believe' en 'Strong Enough'. Lady Gaga brak in 2008 door met 'Poker Face' en vergaarde wereldwijd succes met singles als 'Paparazzi', 'Telephone' en 'Alejandro'.

Extra: Cher en Gaga ontmoeten elkaar vorig jaar voor het eerst tijdens de MTV Video Music Awards en werden volgens bronnen meteen goede vriendinnen. Cher werd in de jaren zestig bekend met haar inmiddels overleden ex-echtgenoot Sonny Bono, samen met hem vormde ze jarenlang het rock-'n-rollduo Sonny & Cher en scoorden hits als 'I Got You Babe', 'The Beat Goes On', 'Little Man' enz. In hun ongeveer tienjarige carrière verkochten ze wereldwijd meer dan 80 miljoen platen. Later startte Cher haar solo carrière, en scoorde hier ook vele hits. Ze is ook een gevierde actrice die in vele films schitterde. Ex-man Sonny Bono stierf in 1998 in een ski-ongeval in Californië op 62-jarige leeftijd. Cher's dochter Chastity kwam enkele jaren geleden in het nieuws toen ze bekend maakte dat ze eigenlijk een jongen wilde zijn, ondertussen heeft ze een geslachtsoperatie ondergaan en noemt hij zichzelf Chaz Bono. En net als Lady Gaga zet Cher zich al jaren in voor de rechten van homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Gaga schrijft haar eigen teksten en ontwerpt haar eigen kleding en videoclips. In 2010 won zij twee Grammy's voor het nummer Poker Face en voor haar debuutalbum The Fame. Bij de Grammy Awards van 2011 won zij nog eens drie van de zes genomineerde Grammy's.

Eerder kon je bij ons lezen:
Transseksuele zoon van Cher gaat trouwen, en mama had het even moeilijk.
Alsof je er bij was: Video opteden Lady Gaga tijdens EuroPride in Rome
holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 22 July, 2011 en 3786 keer gelezen.