Lady Gaga: Dood Amy Winehouse is les voor de wereld. Gaga was zelf ook ooit verslaafd.
Zangeres Lady Gaga waarschuwt de wereld dat de dood van zangeres Amy Winehosue een les is voor iedereen. "Het is echt verschrikkelijk, en ik denk dat het een les is voor de wereld: vermoord de superster niet. Zorg voor haar. Zorg voor haar ziel".

De 25-jarige Gaga zei verder nog dat ze ooit net zo'n opgestoken haar had als Winehouse. Toen de plaat 'Back to Black' in 2006 uitkwam, werd ze zelfs verward met de Britse zangeres. "Ik was een nobody toen ze doorbrak. Ik had erg donker haar, en de mensen op straat riepen vaak 'Amy!' naar me. "Ik hield van haar, en ik weet nog dat ik me niet zo alleen voelde omdat ze zo apart was en zo speciaal. Ze heeft de popmuziek voor altijd veranderd."

Zoals het er nu uitziet lijkt het er steeds meer en meer op dat Winehouse is gestorven na het bruusk stoppen met alcohol. Drugs zou ze eerder al hebben afgezworen. En volgens medici is het perfect mogelijk dat wanneer je jarenlang extreem verslaafd bent aan alcohol je na bruusk stoppen kan overlijden.

Gaga was naar eigen zeggen vroeger verslaafd aan coca´ne. Volgens haar kwam dat door het feit dat haar vader haar regelmatig sloeg. Toch koestert Gaga geen wrok tegenover haar vader en zegt ze dat de strenge opvoeding er mee heeft voor gezorgd dat ze uiteindelijk van haar cokeverslaving afkwam.

Gaga stelde verder in een interview dat haar losbandige gedrag haar met de paplepel is in gegoten. Haar vader, Joe Germanotta, was namelijk ook geen doetje. Volgens de zangeres had hij vaak seks met vrouwen in het openbaar en huurde hij een stripper in om zijn dochter piano te leren spelen. 'Mijn vader ziet veel van zichzelf in mij terug. Soms zaten we samen achter de piano shotjes tequila te drinken'. Ik was een tijd zo verslaafd, het begon allemaal toen mijn vader me begon te slaan."

De 'Poker face'-zangeres is er nu trots op dat ze perfect zonder het witte poeder kan en dat ze haar wilde levensstijl getemperd heeft. "Mensen die zeggen dat ze drugs nodig hebben om creatief te zijn, bazelen maar wat. Ik ben geen meid die zich elke avond verrot snuift. Integendeel: ik sta 's morgens op, drink een tasje koffie en heb het dan over de creatieve richting die ik met mijn videoclips uit wil."

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 28 July, 2011 en 4432 keer gelezen.