Eerste zwangere man ter wereld met drie kinderen: 'Wij leven als een normaal gezin', + foto'sIn 2007 haalde Thomas Beatie de wereldpers met het feit dat hij de eerste zwangere man ter wereld was. In september 2008 werd Austin geboren, in 2009 volgde dochter Susan en tot slot zoon Jens in 2010.

Ondertussen onthulde hij onlangs zijn nieuwe strakke lichaam en bekende hij compleet gelukkig te zijn. Thomas Beatie werd in 1974 geboren als Tracy Lagondino. Naar eigen zeggen heeft hij altijd het gevoel gehad man te zijn. Hij begon met testosteroninjecties toen hij twintig was. Hierdoor kreeg hij gezichtsbeharing, een lagere stem en veranderden zijn seksuele organen begonnen. In 2002 werd hij voor de wet een man en kreeg hij een borstamputatie. Toch behield hij zijn vagina, baarmoeder en andere voortplantingsorganen zodat het koppel kinderen kon krijgen, zijn vrouw had namelijk haar baarmoeder laten verwijderen. Na meer dan acht jaar stopte hij met testosteron zodat hij zwanger kon raken. Het koppel kocht sperma van een anonieme donor en Beatie onderging kunstmatige inseminatie.

Vandaag de dag woont de 37-jarige Thomas samen met zijn vrouw Nancy en de drie kinderen in Arizona. Hij heeft nu het gezin waar hij altijd al van droomde en neemt opnieuw testosteron, wat hem helpt een gespierd lichaam te ontwikkelen. Hij werd onlangs gefotografeerd terwijl hij met zijn jongste kind Jensen in het water speelde. De kinderen werden snel na elkaar geboren omdat Beatie maar gedurende een korte periode mag stoppen met testosteron. Volgens Beatie leeft gezin als elk andere heteroseksueel koppel: "We kunnen seks hebben, door de mannelijke hormonen is mijn clitoris zo gegroeid dat het op een penis lijkt, zo kan ik vrijen met mijn vrouw."

Thomas en zijn vrouw zijn compleet gelukkig met hun drie kinderen. Het koppel probeert nu op hun nieuwe woonplaats een nieuw leven op te bouwen, ze worden echter nog steeds aangestaard in de supermarkt, de mensen zijn hem nog niet vergeten. "Wanneer ik alleen buiten kom, zie ik er uit als elke andere man. Maar samen met Nancy en de kinderen word ik overal herkend. De buren zijn wel vriendelijk, we hebben nog geen negatieve ervaringen gehad", besluit de man.

Beatie is officieel erkend als man en dus ook de eerste "officiŽle" transgender die een kind op de wereld heeft gezet. "Ik ben intussen wettelijk erkend als een mannelijk persoon. Dus heb ik geen behoefte meer om bepaalde lichaamsdelen te laten wegsnijden of andere delen aan mijn lichaam toe te voegen. Nee, er zullen geen operaties meer volgen."

Eerder kon je bij ons lezen:
Australische 10 jarige mag meisje worden, ook van zijn tweelingbroertje.
Transseksueel te herkennen op hersenscan.

Een greep uit ons overige nieuws:
Anti-holebi groep en protestmars willen homohuwelijk New York terug verbieden, in CaliforniŽ lukte dat...
Nieuwe trend: het bleken van je anus, nu populair bij hetero's.
Binnen 60 dagen mogen ook holebi's het land verdedigen, met dank aan Obama.
Lady Gaga: "Dood Amy Winehouse is les voor de wereld'. Gaga was zelf ook ooit verslaafd.
Sommige mensen hebben nooit seksuele behoeftes.
Grootste Europees holebi sporttornooi van start gegaan in Rotterdam, 4000 sporters, 21 sporten...
Homo priesters worden verplicht om te trouwen.
Stem mee voor de jaarlijkse Homo Top 100...
Zangressen Cher en Lady Gaga gaan samen...
Meer nieuws: Klik hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 30 July, 2011 en 7576 keer gelezen.