Miley Cyrus zet tatoeage voor het homohuwelijk.

De Amerikaanse zangeres en actrice Miley Cyrus, bekend van de Disneyserie Hannah Montana, heeft een tatoeage laten zetten om te laten zien dat ze het homohuwelijk steunt.

Cyrus liet op haar ringvinger twee zwarte streepjes zetten oftewel het isgelijkteken, (foto midden) Ze plaatste de foto op haar twitter pagina met daarbij de tekst: 'Alle liefde is gelijk'.

Recent reageerde ze nog op een rechtzaak over een kindermoord waarbij de hoofdverdachte vrijgesproken werd. "Er klopt iets niet in de wereld als mensen ermee wegkomen als ze een kind hebben vermoord, maar het homohuwelijk nog steeds illegaal is in CaliforniŽ". Cyrus liet al eerder weten dat ze voorstander is voor het huwelijk voor homo's en lesbiennes.

Ook steunde ze de roddel queen Perez Hilton met zijn campagne voor het homohuwelijk: "Ik ben christelijk en ik hou van je, homo of niet. Je bent niet anders dan anderen, we zijn allemaal kinderen van God." Het nieuwe symbool op de vinger van Cyrus is niet de enige tatoeage van de 18-jarige Hannah Montana ster. Ze heeft er in totaal al zeven. In haar rechterzij heeft ze een dromenvanger laten zetten en op haar pink een klein hartje. Ook staat er ergens op haar lichaam de tekst: 'Love and Just Breathe' geschreven.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 31 July, 2011 en 3319 keer gelezen.