Actrice Heather Matarazzo en vriendin gaan trouwen.

De Amerikaanse actrice Heather Matarazzo, 28, heeft zopas laten weten, dat ze naar aanleiding van de openstelling van het huwelijk voor homo's en lesbiennes in New York, in de herfst gaat trouwen met haar vriendin Carolyn Murphy. (foto's; Heather is de kleinste, Carolyn de blonde).

Matarazzo zegt altijd al te hebben gedroomd van een huwelijk. Het koppel is nu van plan om te trouwen in de herfst maar het kan ook pas in de lente zijn. Er zouden ruim 200 gasten worden verwacht. De actrice weet wel al zeker dat ze zal trouwen in het wit. Vriendin Carolyn zal kiezen voor een sexy maatpak.

Heather en Corolyn zijn sinds drie jaar een koppel. Twee jaar geleden wilden ze trouwen in Californie, maar deze plannen gingen niet door omwille van de beruchte Proposition 8 wet, die na een referendum het homohuwelijk na een korte legalisatie terug verbood.

Het koppel hoopt dat dit nu ook niet zal gebeuren in New York, want daar zijn tegenstanders van de het pas opengestelde homohuwelijk bezig de klok te laten terug draaien. Het koppel heeft ook plannen voor gezinsuitbreiding. "We hebben altijd al gezegd dat eerst Carolyn zwanger zal worden, en later ik zelf," aldus de actrice. Daarna zijn ze van plan om ook nog te gaan adopteren.

Extra: Matarazzo is een Amerikaanse van Ierse afkomst. Haar Italiaanse achternaam dankt ze aan haar adoptie-ouders Camille en Ray Matarazzo. In 1997 won ze een Independent Spirit Award voor haar filmdebuut als hoofdpersonage Dawn Wiener in de tragikomedie Welcome to the Dollhouse. Sindsdien speelde ze in meer dan twintig films en in verscheidene televisieseries zoals Roseanne en The L Word.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 01 August, 2011 en 3899 keer gelezen.