Davy Brocatus en echtgenoot Anatoly starten nieuwe fase in hun leven.

Davy Brocatus, bekend van 'Sterren Op De Dansvloer' kwam vorig jaar in ons nieuws toen bleek dat hij samen met zijn echtgenoot was ontslagen. Later in datzelfde jaar liet Davy zich ontdopen als reactie op de pedofilie schandalen binnen de Rooms katholieke kerk. Vandaag beginnen Davy (34) en echtgenoot Anatoly (39) aan een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Het koppel gaat namelijk samen een Dansstudio annex B&B (Bed&Breakfast) openen in Antwerpen. "In september openen we in onze nieuwe woonst op het gelijkvloers een dansstudio. De tweede en derde verdieping worden ingericht voor onze nieuwe B&B," aldus Davy. Echtgenoot Anatoly zal zowat alle danslessen gaan geven in de nieuwe studio. Voor privé lessen kan men bij Davy terecht.

Wat hun B&B betreft daar hebben ze de taken nog niet verdeeld. Davy vervolgt: "Mogelijk krimpt een van ons z'n andere bezigheden in, maar we willen niet teveel op de dingen vooruitlopen. Al hebben we er wel alle vertrouwen in, en dat zowel de B&B als de dansstudio een schot in de roos worden". De naam van de dansstudio is al bekend en wordt: Studio 1-2-3. Bij de verbouwingen van het pand staken beide heren niet onder stoelen of banken dat ze zelf ook graag de handen uit de mouwen steken, en kluste ze gezellig mee.

Extra: Brocatus was sinds 1995 professioneel ballroomdansser maar zijn bekendheid kwam pas toen hij in 2006 in de jury stapte van 'Sterren Op De Dansvloer'. Inmiddels is hij danser, acteur en radiopresentator. In 2005 trouwde hij met zijn vriend Anatoly het koppel was toen 1 jaar samen en kozen naar eigen zeggen bewust voor een monogame relatie.

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 02 August, 2011 en 6614 keer gelezen.