Ouders van zangeres Yasmine treuren om kleindochtertje.Afgelopen 25 juni was het al weer twee jaar geleden dat zangeres Yasmine (Hilde Rens) uit het leven stapte. Haar ouders hebben het nog altijd moeilijk en staan opnieuw in een moeilijk moment van hun leven met hun tweede verdriet.

Twee jaar is het geleden dat de ouders van Yasmine hun kleindochter Ella-Louise nog zagen. Het meisje woont bij haar biologische moeder en de ex van de zangeres, Marianne Dupon. Sinds de adoptie van Ella-Louise was Yasmine haar wettelijke meemoeder.

Volgens de vader van Yasmine is er geen contact met Ella-Louise omwille van de moeilijke relatie met Marianne. "Er is veel gebeurd en gezegd vroeger, maar ik hoopte dat we onze kleindochter toch nog in ons leven zouden kunnen houden. Maar we zijn nu meer dan 2 jaar verder, en we hebben haar nog niet gehoord of gezien. Ik vraag me af of ze zich ons nog herinnert. Vooral voor mijn vrouw is het heel pijnlijk, zij kan echt niet om met het gemis. Ik probeer te berusten. Ik vind het zo jammer dat we Ella-Louise niet eens kunnen meenemen naar de zee. Ik heb vaak gedacht: "Geef ons Ella'ke toch terug!" Ik ben niet iemand die gaat treuren op een kerkhof, het is op de fiets dat Hilde en Ella-Louise het meest bij mij zijn."

Als de ouders van Yasmine als grootouders naar de rechtbank stappen voor omgangsrecht krijgen ze zonder problemen omgangsrecht omdat Yasmine erkend is als wettelijke meemoeder. Maar Yasmine's ouders zijn naar eigen zeggen in Story niet van plan een proces aan te spannen tegen Marianne. Ze zouden haar het liefst in een vriendelijke en ontspannen sfeer willen ontmoeten, want die sfeer is sinds de dood van Yasmine nog steeds verzuurd. Toch zeggen ze nog hoop te koesteren dat het alsnog goed komt en dat Marianne ooit uit vrije wil met Ella-Louise langst komt. De rest van het verhaal kan je lezen in de Story van deze week (editie 02.08.11)

Een greep uit ons overige nieuws:
Davy Brocatus en echtgenoot Anatoly starten nieuwe fase in hun leven.
Weldra gaat de allereerste homo en lesbi motorcross van start.
Lichte straf voor Poolse homofoob die twee Nederlandse homo's in elkaar slaat.
Coco Chanel was biseksueel en minder braaf dan gedacht.
Noors lesbisch koppel redde ruim veertig kinderen van de dood.
Miley Cyrus zet tatoeage voor het homohuwelijk.
Eerste zwangere man ter wereld met drie kinderen: 'Wij leven als een normaal gezin', + foto's.
Actrice Heather Matarazzo en vriendin gaan trouwen.
Binnen 60 dagen mogen ook holebi's het land verdedigen, met dank aan Obama.
Dolly Parton zegt sorry tegen lesbisch koppel.
Meer nieuws: Klik hier


Bron: Story.

Dit bericht is gepost op 03 August, 2011 en 11366 keer gelezen.