Begin september langverwachte serie van Tom Lanoye op Tv + trailer.Vanaf zondag 4 september komt de langverwachte serie "Het Goddelijke Monster" eindelijk op televisie. De serie naar de Monstertrilogie van Tom Lanoye vertelt het verhaal van de ondergang van één van Vlaanders succesvolste ondernemers families, die na een reeks schandalen in een diepe crisis is geraakt.

De VRT wilde de reeks eerst wegens besparingen pas in 2013 uitzenden, maar vond toch nog een oplossing om op 4 september van dit jaar van start te gaan. Het verhaal (in het kort) gaat als volgt:

Na een jachtongeluk, waarbij het hoofdpersonage Katrien Deschryver haar man doodt, worden een aantal tragikomische ontwikkelingen in gang gezet. Het zuigt de familie mee in een onvermijdelijke neerwaartse spiraal. En drijvend op een golf van publieke verontwaardiging voert onderzoeksrechter Willy De Decker een eenmanskruistocht tegen haar vader Herman en oom Leo. Wanneer Katrien wordt opgepakt voor moord met voorbedachten rade gaat de bal aan het rollen. Toch lost ze geen woord, ook niet tegen haar zus.

De rest van de familie is uit elkaar gevallen. Bruno en Steven zijn allebei homo en beleven heel wat avonturen in de Dark Room. Ook Dieudonné is bezoeker van de Dark Room en heeft verder een schijnhuwelijk met Alessandra. En dan zijn er ook nog de drie tantes die zich met alles bemoeien en snel klaar staan met hun oordeel. De sluimerende familieconflicten komen terug tot leven en de nooit verwerkte trauma's eisen hun tol. Door hun innige verwevenheid met de politieke en economische elite van het land wordt de familie Deschryvers zo het symbool van alles wat verkeerd loopt in België.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor: Joke Devynck, Marc Van Eeghem, Johan Van Assche, Gilda De Bal en Michel Van Dousselaere. Spelen verder nog mee: Marc Van Eeghem, Serge-Henri Valcke, Gene Bervoets, Sara Vertongen, Brit Alen, Ingrid De Vos en nog vele anderen. Het Goddelijk Monster vanaf zondag 4 september op Eén om 21:20u. Op de website van Eén kan je al de trailer bekijken: Klik hier

Een greep uit ons overige nieuws:
Winnaar Homo Top 100 bekend, en de winnaar is... + volledige lijst.
De laatste nieuwtjes op het vlak van Aids-Hiv...(super chip, slechts één pil en bacterie tegen hiv).
Laatste homo overlevende van nazivervolging overleden.
Tweede Amerikaanse indianenstam erkent het homohuwelijk.
Heropening van Yanaïka's Exquisa uitgesteld.
Coco Chanel was biseksueel en minder braaf dan gedacht.
Ouders van zangeres Yasmine treuren om kleindochtertje.
Weldra gaat de allereerste homo en lesbi motorcross van start.
Miley Cyrus zet tatoeage voor het homohuwelijk.
Lichte straf voor Poolse homofoob die twee Nederlandse homo's in elkaar sloeg in Amsterdam.
Noors lesbisch koppel redde ruim veertig kinderen van de dood.
Meer nieuws: Klik hier


Holebi.info

Dit bericht is gepost op 05 August, 2011 en 4741 keer gelezen.