Mr Gay Netherlands en Prijs Gay Media Award, en de winnaars zijn...Tijdens de jaarlijkse Gay Canal Pride in Amsterdam, die doorging van 31 juli, met als hoogtepunt de botenparade gisteren, en de afsluitdag vandaag. Werd er opnieuw een Mr Gay Netherlands verkozen. Daarnaast werd er ook een Gay Media Award uitgereikt, die prijs is voor een persoon die holebi's in een postief daglicht stelt binnen de media.

De nieuwe Mr Gay Netherlands werd de 20-jarige Thom Goderie uit Roosendaal (foto). De Brabander stal de harten van het publiek en de jury. Dit jaar werden er maar liefst 40.000 stemmen uitgebracht. De verkiezing werd georganiseerd door Gay.nl en vond afgelopen vrijdag plaats op het Amsterdamse Rembrandtplein. Goderie was uitzinnig met zijn titel: "Wow, wow, wow! Wat een geweldige ervaring en wat een geweldige eer. Het komende jaar ga ik er vol voor!"

Gay Media Award:


En er was ook nog de uitreiking van de Gay Media Award. Dit ging naar acteur en zanger Ferry Doedens (foto). Hij kreeg de prijs omdat hij holebi's het afgelopen jaar op een positieve manier in de media bracht. Doedens kreeg de prijs uit handen van presentator Ian van der Putten die hem prees om zijn nuchtere kritiek die volgde op zijn homoseksuele vrijscÚne in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. De prijs werd uitgereikt door website Gay.nl, tv-zender OUTTV en maandblad Gay&Night. Op de vraag of Doedens hetero, bi of homo is antwoordde hij: 'Ik ben gewoon moeilijk, laten we het daar op houden, haha'.

Een greep uit ons overige nieuws:
Meer dan 380.000 bezoekers Amsterdam Gay Canal Parade + foto's.
Winnaar Homo Top 100 bekend, en de winnaar is... + volledige lijst.
Begin september langverwachte serie van Tom Lanoye op Tv + trailer.
Glee producer met de dood bedreigd.
Nieuwe therapie om homo's te genezen en hetero te maken.
Heropening van Yana´ka's Exquisa uitgesteld.
Tweede Amerikaanse indianenstam erkent het homohuwelijk.
Coco Chanel was biseksueel en minder braaf dan gedacht.
Weldra gaat de allereerste homo en lesbi motorcross van start.
De laatste nieuwtjes op het vlak van Aids-Hiv...(super chip, slechts ÚÚn pil en bacterie tegen hiv).
Dolly Parton zegt sorry tegen lesbisch koppel.
Meer nieuws: Klik hierBron: gay.nl, showbizznieuws.nl

Dit bericht is gepost op 07 August, 2011 en 4293 keer gelezen.