Gillende Vlaamse homo imiteert weldra Britney Spears + filmpje uit 'Zie je wel'.
De 20-jarige Glenn Vanheuckelom (foto) uit Antwerpen werd bekend als de gillende homo na een aflevering in het VT4-programma 'Zie je wel!'. Vandaag raakte bekend dat hij weldra zangeres Britney Spears gaat imiteren.

Glenn zat eerder in 'Zie je wel!'. In dat programma met Presentator Peter Van Asbroeck moesten kandidaten in volstrekte duisternis opdrachten vervullen en voorwerpen herkennen. Glen gilde tijdens zijn avonturen in de duisternis zó hard dat andere kandidaten het ook op een gillen zetten.

Glenn werkte toen in een doe-het-zelfzaak, maar is nu bouwvakker en gaat weldra in 'My Name Is' optreden als Britney Spears. De talentenjacht die in het najaar terug op Vtm komt is dit jaar lichtjes gewijzigd. Om te vermijden dat de Justin Biebers en Adéles elkaar teveel voor de voeten lopen zijn er 'make-over-battles', waarin de kandidaten die dezelfde artiesten imiteren elkaar uitdagen. De finale wordt dit jaar ook live uitgezonden en de kijkers krijgen dit jaar ook een stem. De winnaars - een volwassenen en een kind, krijgen als prijs een rol in de musical Daddy Cool.

'My Name Is' is een talentenjacht waar Vtm in samenwerking met RTL4 op zoek gaat naar de beste imitatie van een muzikaal idool. Men gaat zowel op zoek naar kinderen als naar volwassenen. Bram Van Deputte, bekend van JIM en de Dagshow, zal zich samen met zijn Nederlandse co-presentatrice Nicolette Van Dam, die eerder al ‘My Name is…’ presenteerde, ontfermen over de kandidaten. Vorig seizoen wonnen de Vlaamse Lana als Lady Gaga en de Nederlandse Merente als Amy Winehouse. Wie de gillende homo uit 'Zie Je Wel', die weldra als Britney Spears zal mee doen aan 'My Name Is' nog eens wil bewonderen in een filmpje: Klikt hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 12 August, 2011 en 6215 keer gelezen.