Vrouwelijke fans willen Ricky Martin hetero maken.


Zanger Ricky Martin die vorig jaar uit de kast kwam als homo, wordt nog steeds achtervolgd door heteroseksuele dames die hopen hem te genezen of simpel weg negeren dat hij homo is. Want de dames staan nog steeds in rijen aan te schuiven om de knappe Puerto Ricaan in hun bed te krijgen.

Martin die een vriend (foto rechts) en twee zoontjes heeft liet vorige maand nog weten zich goed te voelen in de holebi gemeenschap en dat hij graag nog een dochtertje zou hebben. Maar toch zijn er nog erg veel dames die graag de lakens met hem willen delen. Zelf begrijpt hij er niets van.

"Ik heb een vriend en twee zoons, maar toch willen vrouwen me nog steeds in hun bed krijgen. Ze zeggen zelfs heel erotische dingen tegen me over wat ze met me willen doen, wat wel leuk is, maar ik ben totaal niet geÔnteresseerd," aldus Martin in een interview. Eerder vertelde hij in een ander interview dat hij toen hij nog in de kast zat zijn leven erg verwarrend vond. De zanger mocht van zijn management vanwege de vrouwelijke fans niet uit de kast komen.

"Ik deed zo hard mijn best, uit het diepst van mijn hart, om te geloven dat ik geen homo was. De persoon die ik op het podium neerzette was dat namelijk ook niet. Het was heel erg verwarrend". Maar ondertussen is hij erg gelukkig met zijn vriend Carlos Gonzales waarover hij zegt: "Mijn partner, mijn liefdesmaatje is super sexy, erg intelligent en begripvol, maar het allerbelangrijkste is dat hij ontzettend veel van mijn kinderen houdt. Hij is erg geweldig, super cool, ik ben super gelukkig nu."

Martin werd in 2008 vader van een tweeling, twee zoontjes: Matteo en Valentino, die geboren werden bij een draagmoeder met het sperma van de zanger. Pas in 2010 kwam hij uit de kast als homo, naar eigen zeggen omdat zijn zoons ouder werden en hij in de toekomst eerlijk wil zijn over wie hij al jaren is, en ook omdat hij besefte dat hij zijn dubbelleven beu was.

Eerder kon je bij ons lezen:
Ricky Martin voelt zich beschermd door holebi's en wil volgend jaar dochtertje.

Een greep uit ons overige nieuws:
Belgie: homo in elkaar geslagen, lesbienne gepest, biseksueel uitgescholden.
Slutwalks - vrouwen komen wereldwijd op straat, en ze zijn ook pro holebi. + foto's.
Glee producer met de dood bedreigd.
Tweede Amerikaanse indianenstam erkent het homohuwelijk.
Winnaar Homo Top 100 bekend, en de winnaar is... + volledige lijst.
Ook homofobe daden tijdens rellen in Groot-BrittanniŽ.
Gillende Vlaamse homo imiteert weldra Britney Spears + filmpje uit 'Zie je wel'.
Na jaarlijkse Gay Pride nu ook jaarlijkse Hetero Pride parade.
Opschudding, droefheid en boosheid om homo personage wissel in Vlaamse soap.
Homohuwelijks bruidsklokken voor Bert en Ernie in Sesamstraat.
Meer nieuws: Klik hier


holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 14 August, 2011 en 5039 keer gelezen.