23 jarige Jens is het nieuwe gezicht van OUTTV (holebi Tv) Vlaanderen.
In mei van dit jaar werd in navolging van OUTTV Nederland, OUTTV Vlaanderen geboren. De eerste Vlaamse digitale televisiezender die zich richt op holebi's. Gisteren werd tijdens een grote finale het nieuwe gezicht van OUTTV Vlaanderen bekend gemaakt. OUTTV is nu dé lifestyle televisiezender van Nederland en België met internationaal succesvolle tv-programma´s.

In het programma OUTWanted ging men via een talentenjacht op zoek naar het nieuwe gezicht van OUTTV Vlaanderen. Degene met het meeste presentatietalent en de beste looks werd de nieuwe aanwist. Jens Geerts (foto's) is de winnaar geworden van de talentenjacht en binnenkort zal hij de Vlaamse programma's op de televisiezender voor holebi's presenteren. De presentatie van OUTWanted was in handen van de eerste presentator Timo Descamps.

Wekenlang konden OUTTV kijkers genieten van de zoektocht en alle opdrachten die de kandidaten moesten vervullen om zich te bewijzen. De kandidaten waren ook een week lang als omroeper te zien op de zender. Via de website kon men stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. De 23 jarige Jens Geerts uit Hoevenen werd gisteren tot winnaar uitgeroepen. Van opleiding is hij oorspronkelijk reclamemaker, maar deelt tegelijkertijd een grote passie voor schrijven, tekenen, sprookjes en het Eurosongfestival. Jens kwam in het verleden al uitvoerig in de Vlaamse media met zijn eigen ontworpen campagne 'The Naked Nerd'. Jens zal zich voortaan inzetten voor OUTTV Vlaanderen en programma's presenteren voor de TV zender.

OUTV Vlaanderen was van mei tot 1 juni gratis te zien voor alle digitale Telenet-abonnees via het digitale basispakket. Sinds 1 juni maakt de zender deel uit van het Docu en Lifestyle betaalpakket van Telenet. OUTTV Vlaanderen richt zich op holebi's en brengt zowel eigen programma's als buitenlandse series, reportages en documentaires. Voor de eigen producties is Timo Descamps, bekend van Steracteur Sterartiest, Spring en VT4-presentator, het eerste boegbeeld, die vanaf nu zijn plaats zal delen met Jens Geerts. OUTTV Vlaanderen werkt samen met OUTTV Nederland en Zweden. Meer info/website OUTTV Klik hier

holebi info eigen berichtgeving.

Dit bericht is gepost op 18 August, 2011 en 5426 keer gelezen.